Milliyetçi Hareket Partisi Erdemli İlçe Başkanı Bekir ÖZSU' dan 10 Kasım Mesajı:

Milliyetçi Hareket Partisi Erdemli İlçe Başkanı Bekir ÖZSU' dan 10 Kasım Mesajı:
 "Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, ülkemizin kurtarıcısı, büyük komutan, eşsiz devlet adamı Mustafa Kemal Atatürk'ü, aramızdan ayrılışının 79. yılında, sevgi, saygı ve özlemle anıyoruz" 
 "Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, Türk Milleti'nin yazgısını ve tarihin akışını değiştirmiş, insanlığın yetiştirdiği büyük kişilikler arasındaki unutulmaz yerini almış bir şahsiyetti. Atatürk'ün en büyük başarısı, yok olma sürecine girmiş imparatorluktan, millet egemenliğini temel alan çağdaş bir devlet ve toplum olmayı gerçekleştirmesidir. O'nu ölümsüzlüğe uğurladığımız günün yıldönümünde hepimize düşen en büyük görev; Atatürk'ü ve en büyük eseri Cumhuriyet'i anlamak, Cumhuriyet'in değerlerini her koşulda korumak, Türkiye'yi aydınlık yarınlara taşımaktır. Atatürk'ün bıraktığı değerli mirası geleceğe taşıyabilmek için uğruna büyük bedeller ödenen vatanımıza ve bağımsızlığımıza her şartta sahip çıkmak, her Türk vatandaşının görevidir.  
Bu gibi anlamlı günler, milli birlik ve beraberliğimizin hatırlanması bakımından özel bir önem taşımaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve bu cennet vatanın bağımsızlığı için canlarını feda eden silah arkadaşlarını bir kez daha minnet, şükran ve rahmetle anıyor, manevi huzurunda saygıyla eğiliyorum."
Etiketler : veli
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.