MERSİN'İN GÖZDESİ SİNAN İNŞAAT MAVİ BAYRAKLI PLAJ ETKİNLİKLERİ


MERSİN'İN GÖZDESİ SİNAN İNŞAAT MAVİ BAYRAKLI PLAJ ETKİNLİKLERİ?

Mersin'in en güzel sahil ve koylarında lüks büyük siteler inşa eden ve bugüne kadar 1 milyon m2 üzerinde inşaat imalatı gerçekleştiren Mersin Ekonomisinin itici güçlerinden Sinan İnşaat, Mersin ve çevresinde yatırımı devam etmekte olduğu 5* oteller ile turizmde de büyümeye devam ediyor.

Kurumsallaşmaya önem veren Sinan İnşaat'ın Ayaş ? Erdemli'de Nisan 2016 yılında açılacak 5* Liparis Resort Hotel&Spa  Mavi Bayraklı ince kum Plajında yaz ve kış sezonunda Erdemli Belediyesinin katkıları ile çeşitli çevresel ve sosyal etkinlikler düzenliyor.

ERDEMLİ BELEDİYESİNİN MAVİ BAYRAKLI PLAJLARINDA PERİYODİK TEMİZLİK ETKİNLİKLERİ?.

Erdemli Belediyesi bölgesindeki Mavi Bayraklı Plajların kaliteli hizmet vermesi için denetimlerini sürdürürken, yeni plajlara da Mavi Bayrak kazandırma çalışmalarını hızlandırarak sürdürüyor.

Fotoğrafta Sinan İnşaat Mezitli'deki İş Merkezinde çalışan yönetici ve personele Mavi Bayrağın Önemi ve Kriterleri konulu tanıtıcı ve bilgilendirici toplantılardan görünüm?

Diğer fotoğrafta Erdemli Belediyesinin organize ettiği Mavi Bayraklı Ayaş Erdemli deki 5*Liparis Resort Hotel&Spa da temizlik etkinliklerinden görüntüler?



Etiketler : veli
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.