MERCAN: HEDEFİMİZ TÜRKİYE 3. LİGİ

MERCAN: HEDEFİMİZ TÜRKİYE 3. LİGİ

Erdemli Belediyespor Kulübü Başkanı Hasan Mercan,  ''Dün olduğu gibi bugün de hedefimizde Türkiye Üçüncü ligi vardır. Geçtiğimiz iki sezonda çıktığımız BAL liginden geçen yıl talihsiz bir şekilde Mersin Süper Amatör Küme'ye düştük. Biz yılmadan usanmadan hedefimize koyduğumuz üçüncü lige çıkacağız. Yeni sezon için takımın başına bölgemizin tanınmış hocalarından Muzaffer Tozlu'yu getirdik. Hocamız geçtiğimiz yıl MESKİ Sporu çalıştırmıştı. Bu yıl bizimle çalışacak kendisinden ve yeni oluşturduğu takımdan umutluyuz. Bu yıl kendimize önce önce Play Off'u ardından BAL ligini daha sonra da Türkiye üçüncü ligini kendimize hedef seçtik. Bize güvenen Erdemlili sporseverlerimize verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz'' dedi.

HEDEFİMİZ ÜÇÜNCÜ LİG

Erdemli Medi Teras Restaurantta, takımın başına getirilen yeni teknik direktör Muzaffer Tozlu ile üç yıllığına anlaşma yaptıklarını düzenlediği basın toplantısı ile açıklayan Mercan, ''Hepimiz biliyoruz geçen sezon BAL liginde talihsiz bir sezon yaşayıp son maçımızda yenilerek BAL liginden düştük. Bu sezon Mersin Süper Amatör ligindeyiz. Allah'tan bir manilik olmaz ise yine Bal ligine çıkacağız.  Önümüzdeki sezon ise kendimizi üçüncü ligde oynayacak duruma hazırlayacağız. Muzaffer Tozlu hocamızla biz üç yıllık anlaşma yaptık. Takıma yeni oyuncular davet ettik hocamızın istediği sporcularla oturup şartlar çerçevesinde anlaşma yapacağız. Geç kalınmasına rağmen iyi bir takım oluşturacağımıza inanıyorum. Yeni sezon takımımıza ilçemize ve ülkemize hayırlı olsun'' diye konuştu.

ORTAK PAYDAMIZ ERDEMLİ BELEDİYESPOR

Erdemli Belediyespor takımının başına getirilen tecrübeli hoca Muzaffer Tozlu, ortak paydanın Erdemli Belediyespor olduğunu söyledi. Amacımız takımı önce Bal ligine ardından ise gelişen şartlar çerçevesinde 3. Lige çıkartmak olack diyen Tozlu, ''Kendimize Erdemli Belediyespor'u Türkiye Üçüncü ligine çıkartmayı hedef koyduk. Takımın üçünc lige çıkmaması içinde hiç bir sebep yok. Erdemli bu yükü kaldıracak kapasitede. Amacımız doğru şeyler yaparak hedefe ulaşmaktır. Bizim elimizde sihirli deynek yok. Ben bu işi tek başıma yapamam, yönetim, taraftar, basın, oyuncu ve teknik kadro ile bir güç oluşturursak bu işi başarırız. Bu ekibe aile ortamı oluşturursak olmayacak diye bir kural yok. Yeter ki isteyelim ve doğru işler yapalım. Bizim ilk hedefimiz öncelikli sezonu Play Off'a çıkartmak ardından BAL ligine çıkmak. Hedefimiz bu. Benim için Türkiye'nin en iyi takımı Erdemli Belediyespor neden çünkü ben buradayım. Bence Mersin Süper liginin en iyi takımı Erdemli Belediyespor. Diğer takımlardan geride olmamıza rağmen çağırıp görüştüğümüz ve yaptığımız iki idman bize iyi bir takım kuracağımızı gösteriyor. Yeni sezon tüm spor camiasına ve kulübümüze hayırlı olsun Allah utandırmasın'' şeklinde konuştu.

 

Etiketler : veli
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.