MEKANIN CENNET OLSUN İBRAHİM ONBAŞI

MEKANIN CENNET OLSUN İBRAHİM ONBAŞI

ERDEMLİ ŞEHİDİNİ BİNLERCE KİŞİYLE UĞULAYARAK

VATAN TOPRAĞINA EMANET ETTİ.

Suriye'nin İdlib kentinde, rejim unsurlarının düzenlediği hain hava Saldırı sonucu şehit olan 23 yaşındaki Piyade Uzman Onbaşı İbrahim Tüzel'in cenazesi, memleketi Mersin'in Erdemli ilçesinde binlerce kişinin katıldığı cenaze töreni düzenlendi.

Erdemli Devlet Hastanesi morgundan alınan 23 yaşındaki İbrahim Tüzel'in naaşı, Erdemli Merkez Ulu Cami'nde binlerce vatandaş tekbir sesleriyle karşıladı.

Buradaki törene şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra Mersin Valisi Ali İhsan Su, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah DemircanTBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi ElvanAkdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Ercan Kireçtepe, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı Albay Oğuz Bavbek, askeri ve mülki erkan katıldı.

Şehidin babası Şuayip, annesi Gülten ve kardeşleri, yakınları tarafından teskin edildi.

İl Müftüsü Şaban Kondi'nin kıldırdığı cenaze namazının ardından Tüzel'in naaşı, Alibeyli Mezarlığı'na defnedildi.

Şehit Tüzel'in 6 kardeşi olduğu öğrenildi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.