MEHMET ALKAYIŞ TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

ERDEMLİ HALK EĞİTİMİ MERKEZİ SPORCUSU  MEHMET ALKAYIŞ TÜRKİYE ŞAMPİYONU  OLDU

28 Ocak -7 Şubat   2016 tarihleri  arasında  Aydın'ın  Söke ilçesinde  yapılan Türkiye  Muay  Thai Şampiyonası'nda  48 kiloda Türkiye şampiyonluğa ulaşan Erdemli Halk Eğitimi Merkezi sporcusu  Mehmet  ALKAYIŞ, kurs öğretmeni ve antrenörü Dilek UÇAR  ile Erdemli Halk Eğitimi Merkezi  Müdürü Ömer OKUR'u ziyaret etti.

        Kurs öğretmeni ve antrenörü Dilek UÇAR ,'' Erdemli Halk Eğitimi Merkezi  Müdürü Ömer OKUR 'a ve tüm idarecilere kendisine ve sporcularına destek oldukları için çok teşekkür ettiğini , Aydın'ın  Söke ilçesinde  yapılan Türkiye  Muay  Thai Şampiyonasına Erdemli Halk Eğitimi Merkezinden  2 Sporcu ile yarışmaya  katıldık.  Mehmet  ALKAYIŞ şampiyon oldu  diğer  sporcumuz  3. lük  maçında  sakatlandığı  için  dereceyi kıl payı kaçırdı.  Hedefinin daha fazla sporcu ile derece yaparak milli takıma sporcu yetiştirmek olduğunu söyledi.

           Erdemli Halk Eğitimi Merkezi  Müdürü Ömer OKUR 'a kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür eden şampiyon sporcu Mehmet  ALKAYIŞ,  Mayıs ? Haziran  2016 tarihlerinde   yapılacak Avrupa Şampiyonası'nda altın madalya hedeflediğini ve bunu başaracağına inandığını belirtti. Amacının  Dünya Şampiyonluğunu kazanarak hem milli sporcu olmak hem de Türk Bayrağını  her yarışmalarda dalgalandırtmaktır dedi.           Erdemli Halk Eğitimi Merkezi  Müdürü Ömer OKUR 'da '' Erdemli Halk Eğitimi Merkezi  olarak her alanda Erdemlimize en iyi hizmeti sunmak için gayret gösterdiklerini ve bu  gayretlerimiz  boşa çıkmamıştır. Sporun her alanında kurslar açarak yarışmalara sporcu gönderdik.  Sporcularımızın büyük çoğunluğu kendi okulları adına yarışmalara katılarak çok güzel dereceler elde ederek madalyalar kazanmışlardır.  Aydın'ın  Söke ilçesinde  yapılan  Türkiye  Muay  Thai Şampiyonası'nda 48  kiloda Türkiye şampiyonu olan sporcumuzu ve kurs öğretmenimiz ve antrenörü Dilek UÇAR  hocamızı  tebrik ederim ve  aynı başarıların Avrupa ve Dünya Şampiyonalarında da  devam ettirmelerini temenni ederim dedi ve  takdir  belgesi ile  ödüllendirdi.

 


 

Etiketler : veli
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.