LÜTFİ ELVAN ERDEMLİ'DE MUHTARLARI DİNLEDİ

LÜTFİ ELVAN ERDEMLİ'DE  MUHTARLARI DİNLEDİ

Eski Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı ve Ak Parti Mersin Milletvekili Adayı Lütfi Elvan Erdemli Ticaret Odasında Muhtarlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Erdemli  Muhtarlar Derneği Başkanı Abdullah Kurt'un organize ettiği toplantıya Türkiye Muhtarlar Federasyonu Başkanı Ramazan  Özinal'da katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Erdemli Muhtarlar Derneği Başkanı Abdullah KURT ''  Eski Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı ve Ak Parti Mersin Milletvekili Adayı Sayın Lütfi Elvan'ı Erdemli'de ağırlamaktan muhtarlar olarak son derece mutluyuz.  Sayın Bakanımıza tüm muhtarlar adına hoş geldiniz diyor, kendilerine başarılar diliyoruz.

Biz muhtarları siyasi partisi olmasa da herkesin gönlünde bir aslan yatar, ama bizim öncelikli hedefimiz bulunduğumuz ve seçildiğimiz yerlerde halkımıza hizmet etmektir. Bunu yapmak içinde güçlü iktidar, bilgi donanımı yüksek yöneticilere ihtiyaç  var, biz sayın Lütfi Elvan'a bu alanda güveniyor ve Bakanlığı dönemindeki başarılarını sürdüreceğini,  Mersinimize  çok büyük katkılarının olacağına inanıyoruz ve kendisine tekrar hoşgeldiniz diyor, başarılarının devamını temenni ediyoruz'' dedi.  

Eski Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı ve Ak Parti Mersin Milletvekili Adayı Lütfi Elvan'da ''Bu coğrafya'da yaşayan herkese en iyi şekilde hizmet etmek bizim boynumuzun borcudur.

7 Haziran Seçimlerinden sonra yaşananları hepimizi biliyoruz bunları anlatmayacağım, çünkü bizim halkımız o yaşananları çok iyi takip ederek gelinen süreci çok iyi biliyor.

Biz yapacaklarımıza Ülkeye nasıl hizmet edebilir halkımızı nasıl huzura refaha kavuşturabiliriz yeni istihdam alanlarını nasıl oluşturabiliriz onların hesabını yapmalıyız.

Burada muhtarlarımıza çok büyük işler düşmektedir . 
Erdemli Mersin'imizin gözde ilçelerden birisi, Erdemli birçok hizmeti hakeden şirin bir ilçemiz onun için ne gerekiyorsa yapacağız. Çünkü Erdemli İç Anadolu'ya açılan en önemli ilçelerimizin başında geliyor. Yol ağlarımızı en iyi şekilde güçlendirerek Bölgede üretilen narenciye sebze ve meyveleri en kısa yoldan pazarlarla buluşturacağız.

İşte Sorkun Barajı, işte Aksıfat barajları yapımları en hızlı şekilde devam ediyor.

İnşallah en kısa zamanda Çeşmeli, Taşucu otobanını yaparak halkımızın hizmetine açacağız'' dedi.

Elvan Muhtarlarla tek tek tanışarak dertlerini dinledi.

 

Etiketler : veli
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.