KOMŞU MAGAZALARINDAN 23 NİSAN İÇİN BÜYÜK ÇALIŞMA:

KOMŞU MAGAZALARINDAN 23 NİSAN İÇİN BÜYÜK ÇALIŞMA:

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için Komşu Mağazaları’ndan büyük katalog

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için komşu mağazaları büyük katalog hazırladı.

23 Nisan özel kataloğu hakkında bilgi veren komşu mağazaları genel koordinatörü Nebi Arslan, katalog çalışmalarının 3 ay sürdüğünü belirtti.

Nebi Arslan; 23 Nisan özel kataloğu hakkında şu açıklamada bulundu:

“4 -12 yaş arasını kapsayan katalog da 200 ün üzerinde ürün buluyor. Bütün ürünler kopmak penye yani birinci sınıf kaliteli kumaşlardan oluşuyor. Fiyat olarak oldukça cazip.  Bölgedeki yüzlerce okulda binlerce sınıf var. Bu okullar ve sınıflar her yıl 23 Nisan kutlamaları için kıyafet arayışına giriyor. Temin edilmeyen çalışılın kıyafetler ya çok pahalı oluyor ya da firmalar zamanında teslim edemiyorlar. Biz bu sıkıntıyı ortadan kaldırmak için çalışmalara çok erken başladık. Yüzlerce üründen oluşan büyük bir 23 Nisan kataloğu hazırladık. Ürünler üretildi ve hazır. İnşallah bugünden itibaren okullara kataloglar dağıtılacak, öğretmen ve velilerimizin seçecekleri ürünlerle ile bu yıl 23 Nisan daha renkli ve daha güzel geçecek.”

Nebi Arslan; Kıyafetinden tokasına, ayakkabısından çorabına varıncaya kadar bütün aksesuarları içeren 23 Nisan kıyafetlerinin temin etme ve geç kalma sıkıntısının olmadığını ve bu ürünlerin aynı zamanda güncel kıyafet olarak da kullanılabileceğini belirterek 23 Nisan kıyafeti için bütün öğretmen öğrenci ve velilerimizi Komşu ve Komşu Kids mağazalarında ve www.komsumagazalari.com ‘a beklediklerini belirtti.

                                                                                                   

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.