Kızkalesi mobese takibinde olacak

Kızkalesi mobese takibinde olacak

 Erdemli Emniyet Müdürü Ali Doğan, Mersin'in turizmdeki amiral gemisi Kızkalesi'nin 15 mobese kamerası ile takip edileceğini söyledi.

Kızkalesi Turizm ve Kültür Derneği Başkanı Hüseyin Çalışkan ile yönetim kurulu üyeleri  Erdemli Emniyet Müdürü Ali Doğan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Dernek Başkanı Çalışkan ile yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Doğan, ''Kızkalesi'nde tatilcilerin ve bölgeye gelen misafirlerin huzur içinde tatillerini yapmaları için gereken her türlü tedbirler alınacaktır. Bu aşamada Mersin Emniyet Müdürlüğü, Erdemli Emniyet Müdürlüğünün de yakın takip edeceği 15 adet mobese kamerası kuruldu. Yani Kızkalesi olası hırsızlık ve asayiş bozucu olaylar başta olmak üzere birçok konuda üçlü denetimle mobese takibinde olacak'' dedi.

 Kızkalesi Polis Merkezini  vatandaşın her türlü dert ve isteklerini iletebildiği, yardım isteyebildiği  ve en iyi şekilde karşılık bulacağı  merkez haline getirdiklerini kaydeden Emniyet Müdürü Ali Doğan şöyle konuştu:

''Hepimiz iyi bilmekteyiz ki Erdemli Mersin'in en hızlı gelişen ilçesi. Bu huzur ilçesinin huzurunu ne şartta olursa olsun bozmak isteyenlere müsaade etmeyeceğiz. Kızkalesi'nde halkın en fazla şikayet ettiği hırsızlık olayının önüne geçmek için özel timler kuracağız bu konuda Kızkalesi Polis Merkezine takviye ekipler göndereceğiz. Yani niyeti huzuru bozmak olanlara aman vermeyip bu işi Kızkalesi'nde yapmak için gelenlerde bin pişman olacaklar. Ben bu konuda Kızkalesi esnafından büyük destek göreceğimizi umut ediyorum.''

Kızkalesi Turizm ve Kültür Derneği Başkanı Hüseyin Çalışkan da konuşmasında, ''Kızkalesi'ne tatil için hem yerli hem de yabancı aileleri tatil için gelmelerini sağlamamız gerekir. Bunu turizmciler ve emniyet teşkilatımız ile el ele vererek gerçekleştirmeliyiz. Kızkalesi'ne insanlar sadece hafta sonları gelmemeli hafta içinde de güvenle gelmeli. Yani her kesimden insanlarımız buraya tatile gelmeli, bunu sağladığımızda sıkıntı yaşamayacağımıza inanıyorum'' diye konuştu. 

 

Etiketler : veli
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.