KIRAT ŞAHLANACAK

KIRAT ŞAHLANACAK

Demokrat Parti Erdemli İlçe Başkanı Veli GÜRGAH ''KIRAT TEKRAR ŞAHA KALKACAK'' dedi.

Demokrat parti Erdemli ilçe başkanı Veli GÜRGAH ve, yönetim kurulu üyesi Salih UĞUZ

 Erdemli'de Basın Mensuplarına Veli GÜRGAH'ın  Sahibi olduğu Seymen Patiseri'de Kahvaltı verdi.

Gürgah Basın Mensuplarına yaptığı açıklamada  ''Demokrat Parti Erdemli İlçe Başkanlığı seçimini geçen hafta Erdemli Kültür Merkezinde Kalabalık bir partili topluluğu  ve İl Başkanımızın katılımıyla gerçekleştirdik.

Tekrar beni bu göreve layık gören partililerimize teşekkür ediyorum.

Demokrat Parti bitti diyenlere inat şu an Partimiz her geçen gün gücüne güç katarak büyüyor. Bizlere Tabela  Partisi yakıştırması yapanlar önümüzde süreçte bu söylediklerine pişman olacaklardır.

Bunu neden söylüyorum ''Demokrat Parti olarak Bizim şu an Erdemli'de kayıtlı 5000'e   yakın üyemiz var, her ilçede bu üye sayısına ulaşırşak Demokrat Parti İlk genel seçimlerde şu anki mevcut muhalefet partilerinden daha iyi konumda olur.

Çünkü şan Ülke Mecliste bulunan mevcut partilerle iyi yönetilmiyor. Demokrat Parti olarak bizim kadrolarımız iş başına geldiğinde ülke bir soluk bir nefes alarak, daha müreffeh bir Türkiye sorunsuzca yoluna devam edecektir.

Erdemli'de geçmişte siyaset yapan, şu an siyasetin içinde olan  ve gelecekte siyaset yapmak isteyen herkesi Demokrat Parti çatısı altına davet ediyorum.

Kıratı tekrar şahlandırmak ve Demokrat Parti'yi meclise taşımak için tüm partililerimizi çay içmeye,  gelecek seçimler için şimdiden çalışmaya davet  ediyorum'' dedi.

Proğrama Demokrat Parti Erdemli İlçe Başkanın yanısıra, yönetim kurulu üyesi Salih UĞUZ'da katıldı.

Demokrat Parti Erdemli İlçe Yönetim Kurulu

Salih Uğuz

Ahmet Dekiş

Ali Göçer

Rıdvan Yılmazkol

Halil Taner

Fatih Dere

Şevki Tapan

Soner Koç

Zafer Çiftçioğlu

Mustafa Kökten

Sadık Özkan

Hakkı Öztürk

Ahmet Akkaya

Cengiz Sezer

Arif Gülşen

Kenan Taş

Cevdet Uysal

Hasan H. Sarıköse

Etiketler : Veli
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.