Kaymakam Pamuk veda etti

Kaymakam Pamuk veda etti

Erdemli Kaymakamı Muhittin Pamuk, Akdeniz Kaymakamı ve Akdeniz Belediye Başkanlığı görevine kayyum olarak atanması nedeni ile veda yemeği düzenlendi.

Kumkuyu da bir restaurantta gerçekleştirilen veda yemeğini Sivil Toplum kuruluşları düzenledi. Veda yemeğinde konuşan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ''Geldiği günden beri halkın içinde yer alan resmi kurumların çalışmasına daha fazla katkı sunan kaymakamımızın Akdeniz Kaymakamlığına atanması bizleri üzdü ancak diğer taraftan da sevindirdi. Çünkü, gittiği yerde o bölgedeki insanlara devletin şefkatini göstereceğini biliyoruz. Yeni görevinde üstün başarılar diliyoruz. Eğer isterlerse Erdemli belediyesinin tüm imkanlarını kendisine destek olmak amacı ile göndereceğimizi bilmesi gerekir'' diye konuştu.

Sivil Toplum Kuruluşları adına konuşan Esnaf Odası Başkanı Halil Metik'te daha geleli 6 ay oldu tam size alışmaya başlamışken gidiyorsunuz ve gidişinizle bizleri üzdünüz diyerek başladığı konuşmasında, ''Erdemli'de görev yapıp ta bir başka yere gidenler hep vali oluyor temennimiz vali olmanızdır'' dedi.

Akdeniz Kaymakamlığı ve Akdeniz Belediye Başkanlığına kayyum olarak atanan Kaymakam Muhittin Pamuk da yaptığı teşekkür konuşmasında, ''Çocukluğumun geçtiği, hiç unutamadığım Erdemlinin benim kalbimde ayrı bir yeri var. Ben Erdemliyi hiç unutamadım bundan sonra da unutamam. Ben Erdemli'yi Erdemli beni sevdi. Güzel ilçemize tam alışmaya başlamıştık ki devletimiz bize Akdeniz Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığına vekalet emmezi uygun gördü. Bugünlerde devletin verdiği göre gelememe deme lüksümüz yok zaman görevi ifa etme zamanıdır. Ben hakkımı helal ediyorum sizlerde bana hakkınızı helal edin'' diye hislerini dile gtirdi. Konuşmaların ardından Kaymakam'a, Ticaret Odası Başkanı Orhan Sarı, Esnaf Odası Başkanı Halil Metik, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Orhan Güler, Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı İsmet Erdoğan, Vakıf Müdürü Elife Güzel birer teşekkür plaketi sundu günün anısına toplu fotoğraf çektirildi. Kaymakam Pamuk veda etti. 

Etiketler : veli
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.