KAYACI'YA ÇOK AMAÇLI SPOR TESİSİ

KAYACI'YA ÇOK AMAÇLI SPOR TESİSİ
Erdemlinin kayacı mahallesinde toplamda 17.300  metrekare alana  yapılacak olan çok amaçlı spor tesisinin temeli atıldı.

Erdemli Kayacı Mahallesinde yapılan temel atma törenine AK Parti Mersin Milletvekilleri

Yılmaz TEZCAN,  Hacı ÖZKAN, Mersin Milletvekili adayı Alpaslan GÜRGENÇ, Ak Parti ilçe Başkan ve yönetim kurulu üyeleri, Gençlik Kolları Başkanı ve Yöneticileri, Kadın Kolları Başkanı ve Yöneticileri  Mersin İl Spor Müdürü ve ilçe Spor Müdürü Adem KILIÇ ve Kayacı Köyü sakinleri katıldı.

Açılış bir Konuşması yapan Kayacı Mahallesi sakinlerinden Erdemli Ziraat Odası Meclis Başkanı Ahmet Çalışkaner, ''Kayacı Mahallesi olarak tüm misafirlerimize hoşgeldiniz diyor saygılar sunuyorum. Bugün burada Kayacı Çok Amaçlı Spor Tesisinin temel atma töreni için toplanmış bulunuyoruz.

Kayacı mahallesi (Namı diğer KOÇAŞ) halkı çalışkanlığıyla, dürüstlüğüyle, güvenilirliğiyle Erdemli'nin gurur kaynağı olmuştur.

Kayacı Çalışkanlığının yanısıra bundan inşallah önümüzdeki yıllarda Spor alanındaki başarılarıyla gerek Erdemli, Mersin Gerekse de Türkiye'de adından sıkça söz ettirecek.

17300 metre kare alana yapılacak bu spor tesisinde Futbol Sahası, Voleybol Sahası, Tenis Kortu, 500 kişilik Kapalı Tribün, yürüyüş yolları, İdari bina bulunacak. .

Bu Tesisin yapımında Emeği Geçen Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak Üzere, Sayın Bakanımız Lütfi Elvan'a, Sayın Milletvekillerimiz Yılmaz Tezcan'a, Hacı Özkan'a, Ali Cumhur Taşkın'a ve Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Bu Tesis Erdemli'ye ve Kayacı Halkına hayırlı uğurlu olsun'' dedi.

Temel Atma Törenine katılan Ak Parti Mersin Milletvekili Yılmaz Tezcan'da ''Hükümet olarak tüm bölgemize en iyi hizmeti yapmaya çalışıyoruz. Bugün Kayacı mahallemizde temelini attığımız Kayacı Mahallesi çok Amaçlı Spor Tesisi hayırlı uğurlu olsun. Bu tesisimiz bölge de bir ilk olacak. Yapılıp bitiğinde bölgenin en gözde tesislerinden birisi olacak. Bu tesis 10 ay gibi kısa bir sürede tamamlanarak hizmete girecek.

Bu tesisin yapımında Emeği geçen herkesin eline sağlık. Tesis şimdiden hayırlı uğurlu olsun.

Alla Kazasız belasız bitirmeyi nasip etsin'' dedi.

Etiketler : veli
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.