KARGICAK MAHALLESİ SOKAKLARI ASFALTLANDI.

KARGICAK MAHALLESİ SOKAKLARI ASFALTLANDI.

Erdemli'nin mahalle ve sokakları bir bir asfaltlanıyor.

Kargıcak Mahallesinin genç ve çalışkan muhtarı Durmuş KARA  seçimden  önce vadettiği hizmetleri Erdemli Belediyesinin de yardımıyla bir bir yaparak mahallesine en iyi  hizmeti götürmeye çalışıyor.

28 yıldır  Asfaltlanmayan Kargıcak mahallesinin yolları Mahalle muhtarı Durmuş KARA'nın girişimleriyle son buldu.

Hürriyet  Caddesi ve  Nergiz sokakta asfaltlama  başta olmak üzere mahalle aralarındaki yolarda da iyileştirme yapan Erdemli Belediyesi mahalle sakinlerinin rahat bir nefes almasını sağladı.

Yapılan hizmetler için bir teşekkür yemeği düzenleyen Muhtar KARA ''Mahallemiz yaklaşık 28 yıldız asfalt yüzü görmüyordu. Görse de geçici yamalarla tamirat yapılıyordu.  Erdemli Belediye Başkanı mız Mükerrem TOLLU sayesinde yollarımız asfaltlandı. Kendisine ve ekibine teşekkür ediyorum.

Sulama suyu proplemimiz de Sulama Birliği başkanı Mustafa YILMAZ'ın da girişimi ile Erdemli Kargıcak mahallesine Sondaj Vurularak 200 metreden su çıkarıldı. Kargıcak mahallesinin 20 yıllık su proplemi  giderilmiş oldu.

Burada Emeği geçen ve bizleri yalnız bırakmayan Başta Erdemli Belediye Başkanı Sayın Mükerrem Tollu başta  olmak üzere, Erdemli Belediye Meclis üyeleri Duran KARA, Şevki ŞAVK, Şaban DÖLEK, Mehmet GÖK,  Ziraat Odası Başkanı Rasim ŞAHİN, Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı İsmet ERDOĞAN Belediye Fen İşleri Müdürü Rüştü ÇINAR'a teşekkür ediyor ve  çalışmalarında başarılar diliyorum'' dedi.

Etiketler : veli
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.