KARDA KIŞTA VATANDAŞININ YANINDA

KARDA KIŞTA VATANDAŞININ YANINDA

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ağırlaşan kış şartlarında sorunlar yaşayan bölgeleri ziyaret etti. Vatandaşlara "geçmiş olsun" dileklerini ileterek, sorunlarını dinleyen Tollu, aynı zamanda çalışmaları da denetledi.

Kışın, soğuk yüzünü iyice gösterdiği şu sıralarda, Erdemli'nin yüksek kesimlerinde vatandaşların zorluklar yaşadığı bildirildi. Yaşanan sıkıntıları yerinde görmek ve çalışmaları denetlemek amacıyla Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, bu bölgeleri ziyaret etti. Yoğun yağan kardan zarar gören çiftçilerle bululan Başkan Tollu, burada vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Tollu, aynı zamanda da Erdemli Belediyesince yürütülen çalışmaları yerinde denetledi.

ZARAR GÖREN ÇİFTÇİLERE GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Vatandaşlarla sohbet eden Tollu, burada yaptığı açıklamada, bu yıl kışın çok ağır geçtiğinin altını çizdi. Özellikle de geçimini çiftçilikle sağlayan çiftçilerin seralarının yoğun kar kütlesi nedeniyle zarar gördüğünü ifade eden Tollu, vatandaşlardan yaşadıkları sıkıntılar hakkında bilgi aldı. Kayacı mahallesinde bulunan çiftçilerle sohbet eden Tollu daha sonra diğer mahallelere de ziyaretlerini sürdürerek mahalle halkıyla buluştu. Buralarda da sorunlar hakkında şikâyetleri dinleyen Tollu, belediyenin alanına giren konularda yardım sözü verdi. Belediyenin hizmet alanına girmeyen sorunlar hakkında da ilgili kurumları bilgilendireceklerini ifade eden Tollu'nun bu ziyaretlerinden vatandaşların memnun kaldığı gözlemlendi.

BAŞKAN TOLLU ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Kış aylarının ağır şartlarını hafifletmek amacıyla Erdemli Belediyesi tarafından yürütülen çalışmaları da denetleyen Başkan Tollu, Erdemli Belediyesinin her zaman vatandaşının yanında olduğunu söyledi. Erdemli Belediyesinin her yere, her şartta hizmet götürdüğünün altını çizen Tollu, "vatandaşımızın nerede, ne sıkıntısı varsa Erdemli Belediyesi oradadır. İsterse bir tek hane, bir tek insan olsun, vatandaşımızın emrinde, hizmetindeyiz. Şu an tüm bu sorunları yerinde görmek ve incelemek üzere burada bulunurken bir taraftan da halkımızı dinlemeye, onlarla kucaklaşmaya geldik. Çünkü biz büyük bir aileyiz. Çalışma arkadaşlarımız gerekli çalışmaları yapıyorlar. Gece demeden, gündüz demeden karda, kışta halkımızın refahı için çalışan tüm arkadaşlarımıza da bu özverilerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

BELEDİYE 7/24 GÖREV BAŞINDA

Başkan Tollu, Erdemli Belediyesinin 7 gün boyunca, 24 saat açık olduğunu kaydeden Tollu, ne zaman olursa olsun vatandaşların kendilerine ulaşmasını istedi. Belediye yetkilileri, belediyeye ait 444 5 609 ve 515 1858 numaralı telefonlardan, belediyenin internet sitesi ve sosyal medyada hesapları üzerinden vatandaşların kendilerine ulaşabileceklerini bildirdiler. 

Etiketler : Veli
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.