Jandarma'dan ''Bahar'' operasyonu

Jandarma'dan  ''Bahar'' operasyonu

 Mersin il ve Erdemli ilçe Jandarma Komutanlığının uyuşturucu ile mücadele çalışmaları kapsamında uyuşturucu satıcı ve üreticilerine yönelik ortaklaşa yürüttüğü  eş zamanlı operasyonda 8 kişi gözaltına alındı.

Havaların ısınması ve baharın gelmesiyle birlikte Jandarma kuvvetleri uyuşturucu  satışı ve üreticilerine yönelik operasyonlarını hızlandırdı. Elde ettikleri uyuşturucuları okul önlerinde yaşı küçük çocuklara sattıkları yönündeki ihbarı değerlendiren Jandarma ekipleri  "Bahar Operasyonu" adıyla uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon düzenlendi. 

11 ayrı ev ve iş yerinde eş zamanlı yapılan aramalarda 14 adet uyuşturucu hap, 1 adet eroin içiminde kullanılan nargile, 2 adet kullanılmış enjektör, 20 adet kullanılmamış enjektör, 1 adet kullanıma hazır eroin dolu enjektör, 6.84 gram eroin, 32.24 gram esrar,15 gram kenevir tohumu, 1 adet pompalı tüfek, 3 adet cep telefonu ele geçirildi.

Yapılan Operasyonda Uyuşturucu üretmek ve satmak suçuyla  8 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Uyuşturucu ile ilgili mücadelenin sadece Erdemli ilçesinde değil tüm ilçelerde aralıksız sürdürüldüğü bildirilirken olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

 

Etiketler : Veli
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.