İYİ DERSLER

İYİ DERSLER

2016 ? 2017 Eğitim Öğretim yılına sevinç ve heyecan içinde başlamanın duygusu içindeyiz. Uzun bir yaz ve sonrasında kurban bayramı tatili ile öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin yeterince dinlenebilmiş olduğunu düşünerek başarı ve öğrenim dolu bir seneye merhaba diyoruz.

İlköğretim ve orta öğretim seviyesinde binlerce öğrencimizin öğrenim gördüğü ilçemizde eğitime gerekli ilgi ve alaka yurdumuzun birçok ilinden daha üst seviyededir. Okullarımızın ve özel kurs merkezlerimizin doluluk oranlarını düşündüğümüzde bu haklı gerçek ne mutludur ki ilçemizin bir artısıdır.

Öğrencilerimizin, velilerimizin ve öğretmenlerimizin birlikteliğinde bir ekip işi olan eğitimde elbette temel hareket noktası öğrencilerimizdir. Onları bu uzun yaz tatilinden sonra tekrar eğitim öğretim ortamına ısındırma görevi ise biz öğretmenlere düşmektedir. Önce gönüllerine sonra beyinlerine hitap ederek kıymetli evlatlarımızı ülkemizin geleceğine faydalı bir şekilde hazırlamak temel prensiplerimizden biri olmalıdır.

Öğrencilerimizin hedef,çalışma ve kazanma gibi sorumluluklarının olduğu öğrenim hayatlarında biz veli ve öğretmenler takip eden,iletişim kuran ve teşhis koyan bir rolde olmalıyız.

Öğrencilerimizi olumlu yönde etkileyerek onları başka öğrencilerle kıyaslamadan kendilerine olan güvenlerini geliştirmeliyiz.

Başarılı olmak adına bütün bu dilek ve temennilerle kıymetli velilerimizin, geleceğimizin teminatı öğrencilerimizin ve bütün meslektaşlarımın yeni eğitim öğretim yılını kutlar esenlikler dilerim.

MUSA FAZIL COŞAR

BİL KENT EĞİTİM KURUMLARI KURUCUSU

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.