İstikrar ve barış ortamının devamı için AK Parti

İstikrar ve barış ortamının devamı için AK Parti

AK Parti Mersin Milletvekili adayları seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Her gittikleri yerde halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan AK adaylar, 7 Haziran seçimlerinin istikrar, barış ve huzur ortamı için önemine dikkat çekerek, AK Parti iktidarının devamının istikrarın, barışın, huzurun ve güvenin devamı anlamına geldiğini ifade ettiler.

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Mersin milletvekili adayları Mersin'i gezmeye devam ediyor. Yılmaz Tezcan, Mezitli'de Özel Ortadoğu Hastanesi ve Mezitli Sağlık Grup Başkanlığı'nı ziyaret ederken, Zeynep Gül Yılmaz ise, Gazi ve Bahçelievler Mahallelerinde gerçekleştirilen ev toplantılarında kadın seçmenlerden destek istedi. Akdeniz'e bağlı Siteler Mahallesinde esnaf ziyaretlerinde bulunan  M. Emin Kaplan ise, çözüm sürecini anlatıp, halktan destek istedi. İbrahim Gül de Toroslar'da sürdürdüğü seçim çalışmaları kapsamında sanayi esnafını ziyaret edip sorunlarını dinledi. AK adaylara sevgi gösterilerinde bulunan Mersin halkı da huzur, barış ve istikrar için AK Parti iktidarının devamından yana olduklarını ve 7 Haziran seçimlerinde de bir kez daha AK Parti'ye oy vereceklerinin altını çizdiler.

TEZCAN: "SAĞLIKTA ÇAĞ ATLATTIK"

Seçim çalışmalarını Mezitli'de sürdüren Yılmaz Tezcan da Özel Ortadoğu Hastanesi ve Mezitli Sağlık Grup Başkanlığı'nı ziyaret etti. AK Parti döneminde sağlık sektöründeki gelişmelere dikkat çeken Tezcan, "AK Parti döneminde sağlıkta reform yaptık. Sağlık alanında hayalleri gerçekleştirdik. Yeni dönemde de, dev şehir hastaneleri kurmaya devam edeceğiz. Biliyorsunuz Mersin'de de Toroslar'a dev bir şehir hastanesi kuruyoruz. Hizmet kalitesini artırmak ve maliyeti etkin sağlık hizmeti dengesini kurabilmek amacıyla inşasına başladığımız şehir hastanelerini ülkenin dört bir tarafına yaygınlaştıracağız. Bunlar yeter mi? Tabi ki yetmez, durmak yok yola devam. İstikrar, huzur ve güven ortamıyla birlikte hizmetlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Muhalefetin sataşmalarına icraatlarımızla cevap verdik. Onlar sadece konuşur ama biz yaparız. Mersin'de de turizm, sağlık, kentsel dönüşüm, istihdam ve eğitim gibi pek çok alanda yaşama geçirilecek yeni proje ve somut uygulamalarla Mersin'i daha iyi bir noktaya getireceğiz.

YILMAZ: "KADINA EN ÇOK DEĞER VEREN PARTİYİZ"

Seçim çalışmalarına Yenişehir'de devam eden AK Parti Mersin Milletvekili Adayı Zeynep Gül Yılmaz, Gazi ve Bahçelievler Mahallelerinde gerçekleştirilen ev toplantılarında kadın seçmenlerden destek istedi. Kadınlara en çok değer veren siyasi parti ve anlayışın AK Parti olduğunu vurgulayan Yılmaz, partisinin toplumun yarısını oluşturan kadınların kültürel, sosyal, siyasi varlığını ve etkinliğini ve karar alma mekanizmalarına katılımını arttırmak için gerek mevzuat, gerekse uygulamalara yönelik pek çok adım attığına dikkat çekti. AK Parti iktidarında kadının iş hayatında yaşadığı sıkıntıları giderdiğini ve kadın istihdamını artıran pek çok düzenleme getirdiğini ifade eden Yılmaz, "Kadınların iş hayatında daha etkin olabilmesi için önemli çalışmalar yapıldı. Bunları anlatıyoruz ve bu çalışmaların devamı için seçimlerde kendilerinden tekrar destek istiyoruz. Bunun yanında ailelerin sorunlarını dinleyerek bu sorunlara çözüm bulmaya ve gerektiğinde de ilgili yerlere yönlendirerek konunun takipçisi oluyoruz" ifadelerini kullandı.

KAPLAN ÇÖZÜM SÜRECİNİ ANLATTI

Akdeniz'e bağlı Siteler Mahallesinde esnaf ziyaretlerinde  bulunan M. Emin Kaplan ise, çözüm sürecini anlattı. Herkesin çözüm sürecine destek vermesi gerektiğini kaydeden Kaplan, "Yıllardır ülkemizin kanayan yarası olan Kürt sorununda her şeyi göze alarak çözüm sürecini başlattık ve önemli adımlar attık. Sürecin başarıya ulaşması için özellikle Kürt halkına önemli görevler düşüyor. Provokasyonlara gelmeden olaylara sağduyuyla yaklaşmalıyız. Ülkedeki barış, huzur ve güven ortamının devamı bu sürece bağlı. Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın ve partimizin başlattığı barış sürecine destek verin ki bu sorunu kökünden kazıyalım" diye konuştu.

GÜL: "DAHA YÜKSEKLERİ HEDEFLİYORUZ"

İbrahim Gül de Toroslar'da sürdürdüğü seçim çalışmaları kapsamında sanayi esnafını ziyaret etti. Esnaflarla sohbet eden Gül, AK Parti iktidarı döneminde esnafa verilen desteklerden bahsederek, 7 Haziran seçimleri için yine destek istedi. "AK Parti olarak, Cumhurbaşkanımız ve Kurucu Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, 12 yıllık iktidar dönemimizde yaptığımız büyük dönüşümler, ulaştığımız zorlu hedeflerle, Türkiye'nin yükselen, güçlü bir ülke olabileceğini gösterdik. Kaynak Türkiye diyerek ve milletimize güvenerek yola çıkmıştık" diye konuşan Gül, "Kaliteli ve istikrarlı bir yönetimle nelerin başarılabileceğini, hayallerimizin sınırlarını nerelere kadar genişletebileceğimizi hep birlikte gördük. 12 yıllık iktidarımızın "demokratik istikrar" zemininde sağladığı başarılar, bölgemizde ve küresel düzeyde AK Parti'yi bir marka haline getirmiştir. Girdiği her seçimden daha başarılı bir sonuçla çıkan Partimiz, siyasetin en kurumsallaşmış partisi olurken, geniş bir coğrafyanın da umudu olmuştur. Son 12 yılda yapılanları yeni bir atılım dönemi ile taçlandırmak, 2015 seçimlerinde Partimizin temel misyonu olacaktır. Ulaşmayı öngördüğümüz 2023 Vizyonu, artık uzak bir vizyon olmaktan çıkmıştır. AK Parti olarak daha uzakları, daha yüksekleri hedefliyoruz" dedi.

 

 

Etiketler : veli
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.