İNSAN HAKLARI TOPLANTISI YAPILDI

İNSAN HAKLARI TOPLANTISI YAPILDI

Erdemli'de İnsan hakları kurulu Haziran ayı toplantısı ilçe Kaymakamı Muhittin Pamuk başkanlığında toplantdı.

Erdemli Kaymakamlığı toplantı salonunda yapılan toplantıda kurul üyelerinden bilgi alan ilçe Kaymakamı Muhittin Pamuk; İnsan Hakları kurulu yapısı ve işlevi bakımından çok önemli bir kurul. Ayda bir defa toplanan kurulumuz ilçemizde insan hakları ihlali ve insanların şikayetleri doğrultusunda toplanıp gereken kararları alarak insan hakları konusunda işlevini yürütmektedir. Şimdiye kadar İlçemizde insan hakları konusunda vatandaşlarımızdan bir şikayet almadık. Kurulumuz yeni bir çalışma başlatarak alt komisyon kurulup, kamu kurumlarımızı ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulunacaklar. 4 kişiden oluşan alt kurul, ilçede ki ilk ziyaretini de Erdemli Devlet Hastanesine yapacak. İnşallah yapılacak olan ziyaretler insan hakları konusunda faydalı olur dedi. Konuşmaların ardından toplantı diğer gündem maddelerinin görüşülmesi ile devam etti.

Toplantıya Erdemli Kaymakamı Muhittin pamuk, İlçe Yazı İşleri Müdürü Mustafa Kutluay, belediye Başkan yardımcısı Niyazi Yıldız ve kurul üyeleri katıldı.

 

Etiketler : veli
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.