Hürses Gazetesi Sahibi Veli COŞKUN'DAN 30 AĞUSTOS MESAJI

Hürses Gazetesi Sahibi

Veli COŞKUN'DAN 30 AĞUSTOS MESAJI

" 26 Ağustos'ta Afyon Kocatepe'den başlatılan “Büyük Taarruz, 30 Ağustos'ta Dumlupınar'da zaferle taçlandırılmış, Kahraman Milletimiz asla esaret altına alınmayacağını bütün dünyaya ispat etmiştir. 96 yıl önce kazanılan bu muhteşem zaferin onur ve gururunu, bugün de aynı coşkuyla yaşıyor ve kutluyoruz.”

Başkomutanlık Meydan Muharebesi, vatan toprağı işgal altında bulunan bir milletin, yokluklara, rağmen azimle, inançla ve kararlılıkla vatanını nasıl müdafaa edebileceğini, büyük bedeller ödeyerek de olsa yedi düvele göstermiştir. 

Şüheda yurdu olan vatanımızın her bir karış toprağı şehitlerimizin kanlarıyla sulanmış, bu günlere gelinceye kadar çok ağır bedeller ödenmiştir.

Ecdadımızdan emanet aldığımız bu aziz vatanımız, aziz milletimizin sahip olduğu bu ruh ve karalılıkla ilelebet var olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Türk Silahlı Kuvvetlerimizin kahraman  mensupları olmak üzere bütün vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum.  Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde bu zaferi bize armağan eden istiklal  mücadelemizin bütün kahramanlarını, şehit ve gazilerimizi rahmet minnet ve şükranla yad  ediyorum.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.