HEDEF 2019 YENİŞEHİR OFİSİ'NE COŞKULU AÇILIŞ

HEDEF 2019 YENİŞEHİR OFİSİ'NE COŞKULU AÇILIŞ

CHP Mersin Milletvekili Serdal Kuyucuoğlu'nun, 2019 seçimleri sürecinde saha çalışmalarına katkı sağlamak amacıyla kurduğu Hedef 2019 Yenişehir Ofisi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katılımıyla açıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili Serdal Kuyucuoğlu, 16 Nisan referandumu sürecinde olduğu gibi 2019 seçimleri sürecinde de taban çalışmalarına katkı vermek için çalışma ofisi kurdu. Hedef 2019 Yenişehir Ofisi'nin açılışına yaklaşık 2 bin kişi katıldı.

Coşkulu geçen açılışa, yoğun Mersin programına rağmen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katıldı. Halkın tezahüratları arasında Hedef 2019 Yenişehir Ofisi'ne gelen Kemal Kılıçdaroğlu, ofiste yapılacak çalışmalar hakkında Serdal Kuyucuoğlu'ndan bilgi aldı ve ofiste gönüllü olarak çalışan partililere teşekkür etti.

Amaçlarının 2019 seçimlerinde sürecinde partisinin politika ve hedeflerini en geniş kesimlere ulaştırmak olduğuna işaret eden Serdal Kuyucuoğlu, "Hedef 2019 Yenişehir Ofisi'nin açılışını ziyarete gelen başta Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere İstanbul Milletvekili ve Parti Meclisi üyemiz Sayın Ali Özcan'a, Adana Milletvekili Sayın Zülfikar İnönü Tümer'e, Adana Milletvekili ve TBMM İdare Amiri İbrahim Özdiş'e, Mersin Milletvekili Sayın Hüseyin Çamak'a ve tüm katılımcı yurttaş ve partililerimize yürekten teşekkür ederim. 2019 seçim yılı Yerel, Cumhurbaşkanlığı ve Genel seçimleri yapacağız. Ya tek adam ya demokrasi diyeceğiz. Önce yerel sonra Cumhurbaşkanı seçimleri hedefimiz iktidarın yolu yerelden geçiyor. Ofisimizin açılışında tanık olduğumuz birliktelik ruhu ve coşku umutlarımızı artırdı. Birlikte başaracağız" dedi.

 

Etiketler : veli
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.