HAYDİ ERDEMLİ ''PEDAL ÇEVİR'' SAĞLIKLI KAL

TEMA  Erdemli Gönüllü Temsilciliği ülkenin topraklarına ve yeşilliğine sahip çıkmakla kalmadı, ''sağlıklı yaşam için pedal çevir'' kampanyası başlatarak bir ilke daha imza attı.

TEMA Erdemli Gönüllüleri önce Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün gençlerimize armağan ettiği 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı töreninde bisikletli grubu ile hem tören alanında hem de  Kapalı Spor Salonunda yaptıkları gösteri ile farkındalık yarattılar.

TEMA Erdemli Gönüllü Temsilciliğinin kaptanı Haluk Gülle ve ekibi, ''Bisiklete bin havayı koru'' sloganı ile  150 bisikletli genç ile birlikte  TEMA evi önünde toplanarak  şehir içinde bisikletli yaşana dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacı ile  tur attı. Gülle bisiklet turu sonunda bisikletin hem ilçede otopark sorununu çözmeye yardımcı olacağını hem de motorlu taşıtların çevreye verdiği kirlilik ve trafik sorunu nedeni ile şehirleri yaşanmaz hale getirdiklerini anlatarak bisikletli yaşamın insan yaşamında ne derece önemli olduğuna dikkat çeken basın açıklaması yaptı.

TEMA gönüllüleri olarak çevreci bir ulaşım aracı olan bisikleti tercih ediyoruz ve trafik sorunu ve çevre kirliliğinin yaşanmaması için tüm Erdemli halkına bisikletli yaşamayı öneriyoruz diyen Gülle, ''Bisikletli ulaşım çevre dostudur. Bisiklet trafik sorununu çözümünü sağlayacak önemdedir. Bisiklet sağlıklı yaşama katkı sunar. Bunun için biz  TEMA Gönüllüleri 'pedal çeviriyor' sizlerde kasklarınızı da takarak bisiklet pedalı çevirmeye çağırıyoruz'' dedi.

Etiketler : veli
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.