GÜN BİRLİK OLMA ZAMANI

GÜN BİRLİK OLMA ZAMANI

Veli COŞKUN

Kızılay Derneği Erdemli İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ramazanoğlu Manavcılığın Sahibi Mehmet DOLAŞ Ülkemiz ateş çemberine alınmış durumda sayın Cumhurbaşkanımız bunun bilinciyle hareket ederek, Ülkemizin üstünde oynanan oyunları bozmak için gecesini gündüzüne katarak, gerek sahada, gerekse de masada çalışmalarını sürdürüyor. Bu Bağlamda Muhalefetiyle iktidarıyla birlik beraberlik içinde hareket ederek, kenetlenmemiz gerekmektedir.

Ülkemizin etrafında dönen oyunları iyi etüt edip, ona göre hareket etmeliyiz. Olayları medyadan takip ediyor ve yorumcuları dinliyoruz. Suriye Topraklarında biz neden varız sorusunu soranlara, Yarın Maraş'ı Urfa'yı Diyarbakır'ı Antep'i vermemek için oradayız. Bir taraftan Rusya Suriye Hava Sahasını Kapatmış Bizim F16  ve diğer uçaklarımız Suriye Topraklarına giremiyor, Bir taraftan Amerika Başka bir bölgenin Hava Sahasını Kapatmış aynı şekilde bizim uçaklarımız oralara giremiyor, ama Gerek Suriye gerekse de, Rus Savaş uçakları bizim sahamıza girerek bizim askerlerimiz şehit ediyor. Yani adamlar istediğini yapıyor bizi de engelliyorlar. Bizde bu oyunu bozmak niçin oradayız. Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi bizim Suriye Topraklarında gözümüz yok, Biz sadece buralardan Ülkemize tehdit unsuru olan Terör örgütlerini bitirmek için oradayız. Bizi her ne şarlarda engellerlerse engellesinler Kahraman Türk Ordusu bir yolunu bulur ve gerekeni yapmış, yapıyor ve de yapacaktır.'' dedi.

    Gün Birlik Beraberlik günüdür, Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve Ordumuza Allah Zaferler Nasip etsin.   


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.