GÜLNAR'LI KADINLAR'DAN DAYANIŞMA

GÜLNAR'LI KADINLAR'DAN DAYANIŞMA

Gülnar’lı Kadınlar olarak ;Uzun yıllardır eksikliğini yaşadığımız kadın örgütlenmesi konusunda bir ilki gerçekleştiriyoruz.
Bu vesile ile ” üretici kadınlar “ derneğini kurmaya karar verdik. Gülnar kadını becerikli, üretici, fedakar ve vefalıdır. Gülnar'da yaşayan tüm kadınlarımızı bu çatı altında toplanmaya davet ediyoruz.
Bizler farklı siyasi görüşlere sahip ama ortak kaygımız “ kadın “ olanlar bir araya gelip ses vermeye karar verdik.
Dernek amacımız küçük çapta üretici kadınlarımız başta olmak üzere sorunlarına çözüm üretmek, projeler hazırlamak, kamuoyu oluşturmak ve birlikte hareket etmek. Bu gün 7 Mart 2018 Çarşamba dernek üyelerimiz ile başvurumuzu yapacağız. Allah yar ve yardımcımız olsun.
Bu vesile ile “ 8 Mart Dünya Emekçisi Kadınlar Günü’nü “ dahada anlamlı kılacak. Bu girişimimizde Gülnar’lı kadınlarımızın desteğini bekliyoruz.
8 Mart Dünya Kadınlar Günü başta Gülnar’lı kadınlarımız olmak üzere tüm kadınlarımıza yeni bir farkındalık ve güç katması dileklerimiz ile  kutlu olsun.
Geçici Yönetim Kurulu Üyeleri
Melek YILDIZ    Yönetim Kurulu Başkanı
Huriye ÖZER      Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı
Mine ŞİMŞEK    Sekreter
Zübeyde ÜNÜVAR   Sayman
Ayşe IŞIK   Üye
Ayşegül ŞİMŞEK Üye
Gülten ZİL     Üye
Meryem ÇAĞLAR

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.