GÜLLÜHAYAT KARARINI VERDİ, OBÜS F1 DİKECEK.

GÜLLÜHAYAT KARARINI VERDİ, OBÜS F1 DİKECEK.

TİTİZAGROGRUP A.Ş. Mersin Bölge Koordinatörü Vahap ERDEM, Öbüs F1 Domates çeşidini tanıtmak için Erdemli'nin Güllühayat mahallesinde üreticilerle bir araya gelerek Tarla günü düzenledi. ERDEM, TİTİZAGROGRUP A.Ş.  olarak 40 yılı aşkındır tarım sektöründe size hizmet ediyoruz yıllardır siz değerli çiftçilerimizle birlikteyiz eski çeşitlerimiz Tayfun F1 olsun aşı domates anacı olarak Beaufort F1 olsun 7806 F1 olsun yıllardır ekiyorsunuz artık aile gibi olduk yıllardır birlikteyiz bugün hem sizlerle bir arada olmak aynı sofrayı paylaşmak hemde bölgemize Yeni kazandırdığımız ve diğer çeşitlerimizde olduğu gibi uzun sürekli yıllarca dikeceğiniz OBÜS F1 le Gönülleri fethetmeye geldik fark yaratan domates dedik yola aşılı domates dikeceğine düz obüs F1 diye çıktık amacımız aşılı domatese karşı değiliz sadece kısa dönemde dikilen aşılı fide maliyetli olduğu için siz değerli çiftçilerimize bir alternatif sunmak istedik Kayacı- Güllühayat'ta bizi misafir eden ve yoğun ilginizden dolayı siz değerli çiftçilerimize firmamız adına teşekkürlerimizi sunarım ayrıca her anımızda yanımızda olan erdemli ziraat Odası Meclis başkanı Ahmet Çalışkaner'e bizi bu günde yalnız bırakmayan Cüce Tarım,  Başak Tarım, Can Tarım, Uzman Tarım, Burak Tarım, Yağmur Ziraat Tarım, Doğan, Tarım, Yetkin Tarım,  ve Agromersin'e ayrıca Çukurova fide ailesine teşekkürlerimi sunarım 2017 yılının bereketli çiftçimizin yüzünü güldüren be huzurlu bir yıl olması dileğiyle'' dedi.

''BENDE OBÜS F1 DİKACEĞİM''

Erdemli Ziraat Odası Meclis Başkanı Ahmet ÇALIŞKANER'de ''Kayacı Mahallesi olarak Erdemli'de Domates Üreticiliği bakımından yenilikleri takip eden bir yer, Titizagrogrup A.Ş. mahallemize gelerek Obüs F1'in tanıtımını yaptı Bölge Koordinatörü Vahap ERDEM beye teşekkür ediyorum, Bu sezon bende serama Obüs F1 domates çeşidini dikeceğim, çünkü fidesi ucuz verimi yüksek , yani çiftçilere para kazandıracak bir çeşit, herkese tavsiye ediyorum'' dedi.

Proğramın ardından Katılımcılara Mangal'da sucuk ekmek ikram edildi.



Etiketler : veli
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.