G.SARAY YENİDEN HABERİN ZİRVESİNDE

G.SARAY YENİDEN HABERİN ZİRVESİNDE

Geride bıraktığımız Ekim ayında spor sayfalarında çıkan haberler içinde en çok Galatasaray'ın adının geçtiği belirlendi. Medya Takip Ajansı Interpress tarafından her ay düzenli olarak hazırlanan raporda, Sarı-Kımızılı kulübün Süper Lig ve yapılan mali kongre dahil toplam 9 bin 697 haberde isminin geçtiği belirlendi. İkinci sırada Süper Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'nde aldığı başarısız sonuçlar ile dikkatleri üstüne toplayan Fenerbahçe, 9 bin 273 haberde yer aldığı, Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı maçlarda hiç yenilgi görmeyen Beşiktaş ise 8 bin 568 haberle üçüncü sırada gündeme geldiği ortaya çıktı.

Aynı araştırmada sezona yeni bir yapılanma ile giren, üst üste aldığı başarısız sonuçlara Galatasaray maçı ile son veren Trabzonspor'un 7 bin 463 haberle Ekim ayında dördüncü sırayı aldığı, Bursaspor, A. Konyaspor ve Antalayaspor'un da geride kalan ay boyunca 4 bini aşkın haberle gündeme geldiği saptandı.

 

Etiketler : veli
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.