GENÇLER BİRLİĞİ SPOR'DA KAN DEĞİŞİMİ

GENÇLER BİRLİĞİ SPOR'DA KAN DEĞİŞİMİ

Erdemli'nin köklü spor kulüplerinden Gençlerbirliği Spor Kulübünde yeni yönetim seçilerek göreve başladı.

Güneyli mahallesi muhtarı ve Erdemli Muhtarlar Derneği Başkanı Abdullah Kurt'un yeni kulüp başkanı seçildiği yönetim kurulu ise Erdemli'nin tanınan simalarından oluştuğu bildirildi.

Erdemli Gençlerbirliği spor kulübünün yeni yönetimi şu isimlerden oluştu.

Kulüp Başkanı Abdullah Kurt, 2. Başkan Ahmet Doğaner, Basın Sözcüsü İlyas Gök, Sportif Direktör, Osman Ersin, As Başkan Mehmet Çetin, Hukuk Sorumlusu Erdi Buğra Bahar, Başkan yardımcısı Hasan Şen, Genel Sekreter Alpaslan Avcıoğlu, Genel Kaptan Mehmet Emin Yavuklu, Halkla İlişkiler sorumlusu  Osman Ceyhan, Genel Sayman Mustafa Fazıl Coşar seçildi.

AKSF üyeleri ise: Abdullah Kurt, Ahmet Doğaner, Osman Ceyhan

Denetim Kurulu: Mustafa Aydoğdu, Büşra Kurt, Şükrü Soydan şeklinde oluştu.

Kulüp Başkanı Abdullah Kurt yaptığı açıklama da; Mersin Birinci Amatör Kümede mücadele eden Gençlerbirliği spor kulübümüzün hedefi süper lig olacaktır. Erdemlimizin bu güzide kulübünü yeni yönetim ile birlikte en üst seviyelere çıkarabilmek için çalışacağız. Yeni bir kan değişimi olarak Gençlerbirliği spor kulübümüz inşallah yeni sezona bomba gibi girecek. Birbirinden değerli yeni yönetim kurulu üyelerimiz Gençlerbirliği spor'un başarısı için var gücü ile çalışacaklardır.

Erdemli halkımızdan isteğimiz spor'a olan desteği ve sevgisinin artması ve bizlere destek vermeleridir. İlçemizde spor'a olan ilginin artması gençlerimizin kötü alışkanlıklarından da bir nevi olsun kurtulması demektir. Gençlerimiz spor ile ilişkisi artarsa hem sağlık hem de alışkanlıklar yönünden büyük fayda sağlayacaktır. Şimdiden bütün halkımıza vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ederiz. Yeni yönetimimizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum dedi.

 

Etiketler : veli
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.