GAYE OKULLARININ BURSLULUK TARİHİ VE İNDİRİM ORANLARI BELİRLENDİ."> GAYE OKULLARININ BURSLULUK TARİHİ VE İNDİRİM ORANLARI BELİRLENDİ."> GAYE OKULLARININ BURSLULUK TARİHİ VE İNDİRİM ORANLARI BELİRLENDİ.">

GAYE OKULLARININ BURSLULUK TARİHİ VE İNDİRİM ORANLARI BELİRLENDİ.

GAYE OKULLARININ BURSLULUK TARİHİ VE İNDİRİM ORANLARI BELİRLENDİ.

Önümüzdeki yıl; Anaokulu, İlkokul, Ortaokul, Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi bölümlerinin tüm sınıflarında eğitime başlayacak olan Gaye Eğitim Kurumlarının tanıtımı yapıldı.

Tanıtım töreni ve Tanıtım Ofisinin açılışında konuşan Gaye Eğitim Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Nezir Arslan, eğitim alanında attıkları tohumun yeşermeye başladığını, Gaye Okullarının bölgenin  gururu, markası ve gelecek nesiller için bir umut ışığı olacağını kaydetti. “TAMAMEN MİLLİ ve TAMAMEN YERLİ “  bir eğitim felsefesi, tam donanımlı bir kampüs, tam donanımlı bir eğitim kadrosu ile tam donanımlı bir nesil yetiştirmek için yola çıktıklarını belirten Nezir Arslan, bu yolda durmadan çalışmaya devam edeceklerini, Gayelerinin "Erdemli bir nesil yetiştirmek" olduğunu ifade etti.

Gaye Okulları Eğitim Koordinatörü Mehmet Coşar da Gaye Okulunun eğitim bölümleri, fiyatları, indirim oranları ve bursluluk sınavı hakkında bilgi verdi. Mehmet Coşar, Gaye Okulları'nın tam donanımlı kampüsü kadar tam donanımlı eğitim kadrosunun da hazırlanmakta olduğunu, bölgenin yıldız olacak olan Gaye Okullarında mesleğinin yıldızı öğretmen kadrosu ile çalışacaklarını kaydetti. Mehmet Coşar, öğretmen alımları ile ilgili süreci şu şekilde özetledi; “ Bizimle çalışmak isteyen öğretmen arkadaşlarımızı biz üç aşamalı bir süreçten geçiriyoruz. Öncelikle; kurumumuza yapılan tüm başvuruları ön eleme ile değerlendiriyoruz. Ardından ön elemeden geçen adayları mülakata çağırıyoruz. Uygun görülen adayımız sınıf ortamında,  kendi zümresinin huzurunda ders anlatması için, özel okulculukta bir marka olan Başarı Kolejine davet ediyoruz. Burada oluşturduğumuz kurul öğretmen arkadaşımızı çok yönlü değerlendiriyor. Başarılı olan öğretmen arkadaşımızla çalışmaya başlıyoruz. Biz bölgenin yıldızı olacak olan GAYE EĞİTİM KURUMLARINA yakışır yıldız bir kadronun % 85 ini tamamladık.

Okul hakkında da bilgi veren Gaye Eğitim Kurumları Eğitim Koordinatörü Mehmet Coşar şunları söyledi; “Gaye Eğitim Kurumu 56  derslikten oluşuyor. 80 öğrenci kapasitesi ile 4 Anasınıfı dersliği, 288 öğrenci kapasitesi ile 12 derslikli İlkokul,  480 kapasitesi ile 20 derslikli Ortaokul,  288 öğrenci kapasitesi ile 12 derslikli Anadolu Lisesi ve 192 öğrenci kapasiteli 8 derslikli Fen Lisesinden oluşuyor. Gaye Eğitim Kampüsünde 15 uygulama atölyesi, 7 ayrı spor faaliyeti için 7 ayrı spor  kulübü,  2 yüzme havuzu, 2 kapalı spor salonu, 2 açık çim saha, 2  laboratuvar, 1 buz  pateni pisti, 1 konferans salonu, 1 adet uzay gözlemevi, 1 cep sineması, 1 drama odası, 1 kütüphane,  mescit  ve yemekhaneden oluşan bir  devasa bir eğitim kampüsü. Bu kampüs Akdeniz bölgesinde tek olacak.

Gaye Okulları donanım bakımından zenginliğinin yanı sıra eğitim anlamında da öncü bir kurum olacak. Okullarımızda ‘’Tam Öğrenme Modeli’’ uygulanacak. Bu nedenle geri dönüş ve takviye ders ve etütler verilecektir. Çoklu zeka kuramı esas alınacak ve her öğrencinin bireysel farklılığı uygulanan anketler doğrultusunda değerlendirilmeye çalışılacaktır. Öğrencilerimiz zengin atölye ve laboratuvarlarda yaparak ve yaşayarak öğreneceklerdir.

Gaye Eğitim Kampüsü bölgedeki özel okullardan çok daha fazla donanımlı olmasına karşın okulun fiyatı ise bunun aksine çok daha uygun. Bu fiyatlara bu yıla mahsus çok özel bir lansman indirimi daha uyguladık ve okulun fiyatı çok cazip hale geldi.

“Bu yıla özel, Erdemli' ye özel bir kampanyamız var. Bu kampanya çok önemli”

Bu yıl Gaye okullarına ön kayıt yaptıran ilk yüz öğrencimize  % 25 indirim yapıyoruz.

Bu yıl Gaye okullarına ön kayıt yaptıran ilk iki yüz öğrencimize  % 20 indirim yapıyoruz.

Bu yıl Gaye okullarında ön kayıt yaptıran ilk üç yüz öğrencimize  % 15 indirim yapıyoruz.

Bu yıl Gaye okullarında ön kayıt yaptıran ilk dört yüz öğrencimize  % 10 indirim yapıyoruz.

Bu yıl Gaye okullarında ön kayıt yaptıran ilk 500 öğrencimize  % 5 indirim yapıyoruz.

Bu büyük kampanya ve imkandan yararlanmak isteyen velilerimizi ve öğrencilerimizi hiç zaman kaybetmeden GAYE Okullarının Erdemli’ de Yayla Yolu karşısında bulunan Tanıtım Ofisine bekliyoruz.  İsteyen ise www.gayeokullari.com.tr adresinden ön kayıt yaptırabilirler.

Gaye Okulları Eğitim Koordinatörü Mehmet Coşar; Gaye Okullarının bursluluk sınavı hakkında da şu bilgileri verdi; "Bizim için bursluluk sınavı çok önemli. Bursluluk sınavımız 5-6 Mayıs 2018 tarihlerinde okulumuzda yapılacaktır.  Dolayısıyla velilerimiz ve öğrencilerimiz 5 Mayısta okulumuzu bitime yakın halini görmüş olacaklar. Bursluluk sınavımızda %75 e varan indirimler uygulanacaktır. Öğrencimiz bursluluktan daha fazla bir indirim kazanması halinde yüksek olan indirimi uygulayacağız

 

 Gaye Okullarının  tanıtım toplantısında  bir konuşma yapan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu  ise, Gaye Okullarının Erdemli için bir şans olduğunu, bu yatırımı yapan Komşu Mağazaları, Erdemli Beton, Başarı Okullarının  sahiplerine canı gönülden teşekkür ettiğini kaydetti. Erdemli Müftüsü Mahmut Sami Türkmenoğlu’nun duası ile program sona erdi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.