FİKRİ SAĞLAR: CHP HEYECAN YARATTI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Mersin milletvekili adaylarının tanıtım toplantısına katıldı. CHP Mersin 2. Sıra Milletvekili adayı, eski Kültür Bakanı Fikri Sağlar da, Yenişehir Belediyesi Kültür Merkezi'nde yapılan toplantıya katılarak partililerle buluştu.


15 yıl aradan sonra parlamentoya dönmeye hazırlanan eski Kültür Bakanı Fikri Sağlar'a, önseçimde destek vererek 2.sırada çıkmasını sağlayan partililer aday tanıtım toplantısında da Sağlar'a ilgisini sürdürdü. Sağlar, tanıtım toplantısı sonrasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile el ele tutuşarak partilileri selamladı.


Fikri Sağlar, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Türkiye'nin sorunlarına ve çözüm önerilerine hakim olduğunu, partinin seçim bildirgesinin toplumun geniş kesimlerinde heyecan yarattığını belirterek "1983 yılında ilk kez parlamentoya girdim. 1980'li yılların sonunda Türkiye'yi saran sosyal demokrasi rüzgarına SHP ve CHP'de yönetici olarak, milletvekili olarak tanıklık ettim. Bu seçimlerde de benzer bir heyecan,benzer bir coşku yakaladığımızı görüyorum" dedi.

Etiketler : veli
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.