EZO Tarım Danışmanları Çalışmalarına Bir Yenisini Daha Ekledi

Erdemli ilçesine bağlı narenciye ile ön plana çıkan mahallelerimizden Kızkalesi ve Ayaş Mahallesi'nde tarım danışmanları üreticilerini bilgilendirmeye tüm hızıyla devam ediyor.

İlçemize bağlı Kızkalesi ve Ayaş mahallesinde danışmanlık hizmeti alan çiftçilerin her ay düzenli olarak yapılan bahçe ve tarla kontrolleri, Erdemli Ziraat Odası Tarım Danışmanları tarafından yapılmaktadır.

Erdemli Ziraat Odası Başkanı Ahmet Öger; Dünya da artan nüfusla beraber her geçen gün  tarımın önemi büyük ölçüde artmaktadır. Bu nedenle üretimin arttırılması siz değerli üreticilerin oluşturmuş olduğu Ziraat Odası'nın önemini de artırmaktadır. Kaliteli üretimin artması için mücadele edilmeli, erdemli ziraat odası olarak üreticilerimizi bu anlamda her daim destekliyoruz. Ülkemiz   ziraat'ınde önemli çalışmalara imza atan araştırma enstitüleri, , ziraat mühendisleri ve ziraat odaları ile çalışarak,  değerli çiftçilerimizi her anlamda destekleyerek bilinçlendiriyoruz. Az masraf ile bol ve kaliteli ürün üretimi politikası güdülerek, gıda, insan sağlığına zararsız  "TEMİZ ÇEVRE"   ve "SÜRDÜRÜLEBİLİR TARIM" hedefimiz olacaktır dedi.

Etiketler : Veli
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.