EVVE MAĞAZASI ERDEMLİ'DE AÇILDI

EVVE MAĞAZASI ERDEMLİ'DE AÇILDI

İstanbul Merkezli Evve Mağazaları 20. Şubesini Erdemli'de açtı.

Mobilya, Beyaz Eşya, Elektronik Aletler, Züccaciye, gibi ev gereçleri satışı yapan EVVE Mağazalarının Erdemli Şubesinin açılışında adeta izdiham yaşandı.

Açılışa özel kampayalı Ürünleri Erdemli halkı tarafından kapış kapış alındı.

Evve Mağazaları Genel Müdürü Deniz AÇIK yaptığı açıklamada ''Evve Mağazalarının 20. Şubesini Erdemli'de açmaktan son derece mutluyuz. Mağazamız Erdemli halkına hayırlı uğurlu olsun.

Evve Mağazaları olarak, Toptan aldığımız ürünleri perakende sektörüyle satış yaparak işleyen bir sistemle hizmet veriyor. Mağazalarımızın özelliği Peşin, Kredi Kartlı Taksitli Satışlarının yanısıra, Senet sistemiyle taksitli satışlar yaparak halkımıza hizmet vermektedir.

Mağazamızda her türlü ürün senetli ve taksitli olarak en uygun fiyatlarda satın alınabiliyor'' dedi.

AÇIK ''Ülkemizde, ticaretin geçmişten gelen ortak değerler ve iş ahlakı kazanımlarıyla , bugünün değişen ve gelişen hizmet sektörü yüzünün sentezini yaparak ; kalite, teknoloji, uygun fiyat ve ödeme kolaylığı avantajları ile tüketiciyi dev markalar ile buluşturmak. 

Dayanıklı tüketim malları , çok katlı mağazalar sektöründe, her geçen gün eklenen yeni marka ve ürünler ile her gelir düzeyine hitap eden , tüketicinin tüm ihtiyaçlarına hızlı cevap verecek zengin ürün gamını tüketici tercihine sunmak.

Vatandaşlarımızın , sahip olmak istedikleri veya yenilemek istedikleri dayanıklı tüketim mallarını satın almak için, şartların uygun olacağı günü uzun süre beklememeleri ve ihtiyaçlarını tatmin edemeyerek zorluklar yaşamamaları , satın aldıktan sonra artan ödemeler veya karşılayamadıkları zorunlu ihtiyaçlardan dolayı sıkıntıya girmemeleri için ; çeşitli fırsatlar sunan ödeme şekilleri ve vadeler ile aile bütçelerine en uygun olanı seçebilmelerine olanak sağlamak.

 Şirketimiz ,sektördeki yaklaşık 20 yıllık deneyimi ile oluşturduğu mağazalarını , ülkemizin her köşesinde yapacağı yatırımlarla arttırarak, hizmet ağını Türkiye'nin dört bir yanında faaliyete geçireceğimiz yeni mağazalarımızla büyümemizi sürdüreceğiz. EVVE markasının satışta ve satış sonrası hizmette kalite ve güvenilirlik açısından layık olduğu büyüklüğe ulaşmasını gerçekleştireceğiz'' dedi.

Evve Mağazasını Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu'da ziyaret ederek, Hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

 

Etiketler : veli
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.