ETSO'DAN İSTİHDAM SEFERBERLİĞİ TOPLANTISI

ETSO'DAN İSTİHDAM SEFERBERLİĞİ TOPLANTISI

Erdemli Ticaret  Odası Başkanı Orhan Sarı İstihdam ve iş Güvenliği Toplantısı düzenledi. Erdemli Ticaret ve Sanayi Odasında yapılan basın açıklamasında Sarı; Sayın Yönetim Kurulu Üyelerimiz , Değerli Basın Mensuplarımız ;

7 Şubat 2017 günü bizzat Erdemli Ticaret ve Sanayi Odası adına şahsımında katıldı  "TOBB Ekonomi Şurası" sırasında Sn.Cumhurbaşkanı'mızın da ifade ettiği gibi işsizlik sarmalını hep beraber el ele vermek suretiyle tüm girişimcilerimiz , odalar ve boralar , esnaf ve sanatkarlar odaları üyeleri ile birlikte  sayın Başbakanımız gerek vergide gerek sigorta priminde hükümetin neler yapacağını söyledi. Bununla beraber el ele bu işi çözeceğiz. Bunun için de bugünden gecikmeden süratle eleman alımlarını başlatarak temennimiz o ki mart sonuna kadar Türkiye ciddi bir değişimi yakalamış olsun. Onun için milli bir görev telakki ediyorum. Demişti sayın cumhurbaşkanımız.

         Bizlerde inşallah Erdemli Ticaret ve Sanayi Odası olarak bugünden itibaren İŞKUR Erdemli Hizmet Noktası , Yönetim Kurulu Üyelerimiz , Odamızın Üyeleri hep birlikte ERDEMLİ'mizin kendi ölçüsünde "İSTİHDAM ve İŞGÜCÜ" seferberliği kapsamında  taşın altına elimizi koyuyoruz.

         Erdemli'mizde başta bizim üyelerimiz olmak üzere tüm iş veren ve girişimcilerimize buradan bir kez daha sizlerin aracılığınızla çağrıda bulunuyorum. Hükümetimizin Vergi'de Sigorta'da yaptığı teşvikleri çok yakından takip ederek ki İŞKUR'dan her türlü sorunuza cevap alabilirsiniz.Tüm üyelerimiz girişimcilerimiz ve işverenlerimizin kendi çapında en az 1 kişi yi istihdam etmelerini bekliyorum.

         Umarım Mart ayı sonuna kadar Milli İstihdam Seferberliğinde bizimde katkımız olur diye düşünüyorum'' dedi.

Etiketler : veli
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.