ERDEMLİ'DE KUTLU DOĞUM SEVGİSİ

ERDEMLİ'DE KUTLU DOĞUM SEVGİSİ

Erdemli'de ''Kutlu Doğum Haftası'' nın bu yıl yedincisi düzenlendi.   

 Bursa İl Müftüsü Prof. Dr. Mehmet Emin Ay  "Hazreti Peygamber, Tevhid ve Vahdet" temalı konuşma yaptı. Erdemli'li yörüklerin peygamber sevgisine koştuğunu daha önce duyduğunu ve okuduğunu getiren Ay, ''Peygamber sevgisine Erdemli yörüklerinin sevgi  katışını burada birkez daha gördüm. İnsanların işlerini güçlerini bırakıp sevgililer sevgilisine koşmasının mutluluğunu yaşadım'' dedi.

Geleneksel olarak Erdemli Talat Göktepe Çamlığı'nda gerçekleştirilen programda konuşmaların ardından bayan ve erkek hafızların taçları takıldı, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı konserler verdi.  Kurulan çadırlardan vatandaşlara ücretsiz ikram ve kitaplar dağıtıldı.

Program Mersin Yenişehir ilçe müftüsü Halil Uzun'un yaptığı yağmur ve hatim duası ile son buldu.

 Erdemli Talat Göktepe Çamlığında düzenlenen ''Kutlu Doğum Haftası'' etkinliğine, AK Parti Mersin Milletvekili Yılmaz Tezcan, MHP Milletvekili Baki Şimşek, CHP milletvekili Aytuğ Atıcı, Erdemli Kaymakamı Osman Taştan, belediye başkanı Mükerrem Tollu, ilçe müftüsü Mahmut Sami Türkmenoğlu ve vatandaşlar katıldı. 

 

Etiketler : veli
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.