Erdemli'de hasta taşıyan ambulans kaza yaptı

Erdemli'de hasta taşıyan ambulans kaza yaptı

 Mersin'in Erdemli ilçesinde, hasta taşıyan 112 acil ambulansı ile otomobilin çarpışması sonucunda bir hasta, bir hasta yakını ve 3 sağlık personeli olmak üzere 5 kişi hafif şekilde yaralandı. Kaza ise an ve an mobese kamerasında kaydedildi.

Kaza, Alpaslan Türkeş Bulvarı Erdemli Akdeniz Anadolu Lisesi kavşağında meydana geldi. Silifke Devlet Hastanesinden aldığı bir hastayı Mersin Devlet Hastanesine götüren Ahmet Sütmen (50) yönetimindeki 33 GTA 87 yönetimindeki 112 acil servis ambulansı, Lise kavşağından karşıya geçmek isteyen  Mehmet Bilgen yönetimindeki 33 VES 75 plakalı otomobil ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile ambulans yola devrildi. Ambulans kullanılamaz hale gelirken, hasta başka bir ambulansla Mersin Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazanın etkisi ile ambulansta bulunan sağlık personeli de vatandaşların yardımı ile ambulanstan dışarı çıkartıldı. Ambulansta bulunan sağlık personeli olayın şokunu yaşarken, araçlarda maddi hasar meydana geldi. Otomobil sürücüsü yara almadan kazayı atlatırken, kaza mobese kamerasına an  ve an kaydedildi.

 

Etiketler : veli
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.