ERDEMLİ'DE BİR İLK

ERDEMLİ'DE BİR İLK;BELGELİ VE LİSANSLI OLARAK

İÇEL PROFESYONEL SİTE APARTMAN YÖNETİCİLİĞİ VE DANIŞMANLIĞI OFİSİ ERDEMLİ'DE AÇILDI.

Değişen ve Gelişen Erdemli'de Hergün farklı meslek dallarından işyerleri açılıyor.

Bu kapsamda Profesyonel Site &Apartman Yöneticiliği ve Danışmalık Bürosu açan Ahmet ERGİN Erdemli'de yeni yeni bir iş kolu ve eğitimli gençlere istihdam alanı açtı.

 Ergin yaptığı açıklamada ''Mersin ili ve ilçelerine hizmet verecek İçel profesyonel Site&Apartman Yöneticiliği ve Danışmanlığı ofisimiz, uzman ekibimizle Erdemli' de hizmete girmiştir. Son yıllarda şehirleşme olarak çok gelişen ve çehresi değişen Mersin İli ve İlçelerin de ve özelliklede Erdemli ilçemizde zaruri bir ihtiyaç haline gelen  Site&Apartman ve İş merkezlerindeki  yönetim, danışmanlık, güvenlik, temizlik, bahçıvanlık, kapıcılık,bakım onarım ve ayrıca havuz bakımı ve güvenliği hizmetlerinde profesyonellik gerektiren her türlü hizmet ve işgücü temini ayrıca yönetim hizmeti ve danışmanlık işyerimizce verilmektedir. Apartman, site ve iş merkezi gibi toplu yaşam alanlarınızı akademik eğitimli, sertifikalı alanında uzman bir ekiple hukuki, idari, mali ve sosyal yönleriyle profesyonel bir anlayışla güvenilir ve en iyi bir şekilde entegre hizmetler üreterek ve daha az aidat avansları ile yönetiyoruz. Site veya Apartmanınızın yönetimini uzman yönetim ofisimize teslim ettiğinizde tahsil edilemeyen,sorunlu aidat ve ödemelerden dolayı komşuluk ilişkileriniz ve dostluğunuz bozulup,zarar görmez.Komşunuzla sırf bu konulardan dolayı kavga,dargınlık ve küskünlük  yaşamazsınız.Toplanamayan aidatlardan dolayı hizmetler de gecikme ve aksama olmaz.Siteniz,Apartmanınız veya İş Merkeziniz 634 sayılı Kat Mülkiyeti Kanunu hükümlerine göre, hukuka uygun, şeffaf ve güvenilir bir şekilde profesyonel bir anlayış ile yönetilir'' dedi.

ADRES: MERKEZ MAHALLESİ-ALPARSLAN TÜRKEŞ BULVARI-MUSA SERİN İŞHANI-(TARIM KREDİ KOOPERATİFİ YANI )ERDEMLİ HÜKÜMET KONAĞI KARŞISI- KAT:1 NO:13 ERDEMLİ/MERSİN

TLF: 324 515 50 80-0533 746 0398

 

Etiketler : veli
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.