ERDEMLİ'DE AYNA KONSERİ

AK Parti Erdemli ilçe teşkilatı tarafından aday tanıtım programı kapsamında Grup Ayna konseri verilecek. Cumartesi günü Sahil bandında saat:18.00 de yapılacak olan grup Ayna ve tanıtım toplantısına tüm Erdemli halkı davet edildi.

AK Parti Erdemli ilçe başkanı Serkan Tanrıkulu konu ile ilgili olarak yaptığı açıklama da; Cumartesi günü AK Parti Mersin Milletvekili tanıtım toplantımızı Erdemli Sahil bandında yapacağız. Saat:18.00 de yapılacak olan tanıtım toplantımızda Grup Ayna Erdemli halkımıza konser verecek. Bu güzel günde bu güzel etkinliğimize bütün Erdemli halkımızı bekliyoruz. Aday Tanıtım Toplantımıza AK Parti Mersin Miletvekili adaylarımızın 11 tanesi de katılacak. Mersin'i ve Erdemli yi AK Kadrolarla en iyi yere getirmek için Ankara'da bizleri temsil edecek olan AK Kadromuzun tanıtımına bütün halkımızı bekliyoruz. Şimdiden bütün halkımıza teşekkür ederim dedi.

Etiketler : veli
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.