Erdemli'de AK Parti'den MHP'ye Tuğralı ziyaret

Erdemli'de AK Parti'den MHP'ye Tuğralı ziyaret

AK Parti ile MHP'nin Anayasa Değişikliği çalışmaları esnasında başlayan birlikteliği 16 Nisan tarihinde yapılacak olan Anayasa Değişikliği Referandumu  öncesinde yerele yansımaya başladı. AK Parti Erdemli ilçe Başkanı Mehmet Topçu yönetimi ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisi Erdemli teşkilatını ziyaret etti. Topçu MHP ilçe başkanı Bekir Özsu'ya günün anısına Osmanlı Tuğrası armağan etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP ilçe Başkanı Bekir Özsu,  AK Parti ilçe teşkilatının ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Değişik zaman içinde siyasi görüşlerimizden dolayı bir birimize söz etmişizdir ancak ''Gün birlik beraberlik günü'' diyen Özsu, ''Ülkemiz özellikle 15 Temmuz darbe kalkışmasından sonra çok zor dönemlerden geçiyor. Bu vatan kolay kazanılmadı. Birlik beraberlik içinde olmalıyız. Türk milletinin ne bir karış vereceği toprağı ne de gideceği yeri var. Bu nedenle tüm engellemelere rağmen bu toprakları korumak zorundayız'' dedi.

Avrupa'nın haçlı egosu yeniden hortladı diyen Özsu, ''Avrupalılar geçmişte olduğu gibi şimdi ve gelecekte de bu ülkeyi parçalamak için var gücü ile çalışacak. Partimizin bilge lideri her zaman önce ülkem, milletim, partim ve  ben demiştir. Biz de aziz vatanımızı korumak ve gelecek tehlikelere karşı uyanık olmak zorundayız. Önümüzde bir referandum var, ''Bizde bilge liderimiz ne söylediyse o olur.  16 Nisan da teşkilat olarak ''Evet'' diyeceğiz'' diye belirtti.

AK Parti Erdemli ilçe Başkanı Mehmet Topçu da yaptığı konuşmada, kendilerini kabul ettikleri için MHP ilçe teşkilatına teşekkür etti. Topçu, 16 Nisan Anayasa Değişikliği Referandumunun ülke için bir dönüm noktası olduğunu belirtti.

Geçmişten bu yana şöyle bir bakıldığında vesayet ve algı operasyonları ile ülkemizde devam ede gelen bir süreç vardı diyen Topçu, ''Türkün Türk'ten başka dostunun olmadığını çok iyi bilmekteyiz ve yaşamaktayız. Ülkemize yapılan saldırıların en sonuncusunu 15 Temmuz da gerçekleştirilen hain kalkışmada yaşadık. 15 Temmuz gecesi bu millet parti gözetmeksizin sokaklara döküldü ve tankların önüne kendisini siper etti. Bunu hiçbir millette göremezsiniz. Bu gece milletimiz bayrağına ve ülkesine sahip çıktı, yedi düven şunu anladı ki bu milletin birlik ve beraberliğini kimsenin bozamayacağını anladılar'' diye kaydetti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ile Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP)'nin mecliste Anayasa değişiklikleri çalışmasında başlattıkları birlikteliğin 16 nisanda da sürecek olmasından son derece memnunuz diyen Topçu, ''Bu konuda başta MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye milletvekillerine ve teşkilatlarına bir kez daha  teşekkür ediyoruz. Bu gelişmeler ışığında 16nisan Anayasa Değişikliği Referandumu çalışmalarında da birlikte hareket edeceğimizden hiç kuşkumuz yok'' şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından AK Parti ilçe Başkanı Mehmet Topçu, MHP ilçe başkanı Bekir Özsu'ya günün anısına ''Osmanlı Tuğrası'' armağan etti.

 

Etiketler : veli
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.