Erdemli'de ''Bayırbucak ve terör mağdurlarına'' yardım kampanyası

Erdemli'de  ''Bayırbucak ve terör mağdurlarına'' yardım kampanyası 

Türkiye Dinayet Vakfı Erdemli Şubesi  "Şimdi Yaraları Sarma Zamanı" kampanyası çerçevesinde Bayırbucak Türkmenleri, Güneydoğuda terörden etkilenenler ile sınırında bulunan Türkiye Dinayet Vakfına ait  çadırda yaşayan mültecilere gönderilmek üzere 7 tır dolusu yardım topladığı bildirildi.

Yardım toplama kampanyasının 5 Mart 2016 Cumartesi gününe kadar devam edeceğini bildiren  Erdemli İlçe Müftüsü ve Diyanet Vakfı Erdemli Şube Başkanı Mahmut Sami Türkmenoğlu, Türkiye Dinayet Vakfı tarafından başlatılan "Şimdi Yaraları Sarma Zamanı" kampanyası çerçevesinde Erdemli şubesinin açtığı yardım kampanyasında iş adamı ve vatandaşların katkıları ile yaklaşık 7 tır dolduracak yardım toplandığını açıkladı.

Yardım toplanma merkezinde gazetecilere  kampanya ile ilgili bilgi veren Türkemnoğlu, ''Toplanan yardımların 4 tır' su,  3 tırı gıda yardımı olmak üzere toplam  7 tırı dolduracak  yardım elde  edildi. Bu yardımlar başta, Bayırbucak Türkmenlerine, Güneydoğu da terör mağduru olan vatandaşlara ve sınırımızda mülteciler için kurulan çadırlarda kalan ihtiyaç sahibi insanlara gönderilecek. Yardımlara destek ve katkıda bulunan bütün iş adamlarımıza ve halkımıza teşekkür ediyoruz'' dedi.

 

Etiketler : veli
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.