ERDEMLİ SPOR ORYANTİRİNG TAKIMI DESTAN YAZMAYA DEVAM EDİYOR.

ERDEMLİ SPOR ORYANTİRİNG TAKIMI DESTAN YAZMAYA DEVAM EDİYOR.

14 YAŞ ALTI ORYANTİRİNGCİ GENÇLER ANKARA'DA UMUT VERDİ.

ERDEMLİ SPOR KULÜBÜNÜN EFSANE BAŞKANI MEHMET MORGÜL TÜM İMKANSIZLIKLARA RAĞMEN GENÇLERİMİZLE HEDEFE EMİN ADIMLARLA İLERLİYORUZ.

14 YAŞ ALTI GENÇLERİMİZ ANKARADA YAPILAN ORYANTİRİNG BÖLGE ŞAMPİYONASINDA TAKIM HALİNDE BİRİNCİ OLARAK TÜRKİYE ŞAMPİYONASINADA YARIŞMAYA HAK KAZANDI.

Erdemli Spor Kulübü Başkanı Mehmet Morgül "altyapıya önem veriyoruz. İlimizi ve İlçemizi Türkiye'mizde yapılan tüm yarışmalarda temsil ediyoruz. Bizi izlemeye devam edin " dedi.

Başkan MORGÜL " Türkiye birinciliği ve uluslararası arenada Türk Bayrağımızı en yüksek burçlarda dalgalandırmaktır .dedi. Para ile saadet ve başarı olmaz diyen tecrübeli başkan, inaçlı sabırlı, mücadeleci, özgüvenli, vatan ve bayrak sevgisiyle yetiştirdiğimiz sporcularımız başarı grafiklerini sürekli olarak yükselterek Erdemli'mizi ve Mersin'imizi en güzel şekilde temsil etmektedirler kendileri tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum." dedi. Başkan MORGÜL , Oryantiring Antrenörlerine çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Erdemli Spor Kulübü antrenörü Mehmet GÜZEL" Ankara'da 29-30 Nisan 2017 tarihlerinde yapılan Oryantiring Bölge Şampiyonasında sporcularımız başarılı bir yarış çıkardılar. Birinci gün yapılan yarışlarda Eren Efe SU 2.lik madalyasını aldı. İkinci gün yapılan yarışmada yine Eren Efe SU 1.lik kürsüsüne çıkarken, Mehmet Batuhan DEMİR ise 3.lük madalyasını aldı. Diğer sporcular ; Osman Raşit Aydın, Muhammed Emin KARAGÖZ ve Emir Tuna SU da takıma gerekli puanı kazandırarak 2 gün toplamında sporcularımız takım halinde 1. oldular ve Kupayı havaya kaldırdılar" dedi.

Kulüp antrenörü Ahmet YAŞAR " Öğrencilerimizi canı gönülden kutluyorum. Ankara'da 1.lik kupasını kaldıran takımımıza 19-20-21 Mayıs 2017 tarihlerinde Düzce'de yapılacak olan Türkiye Oryantiring Şampiyonasında başarılar diliyorum " dedi.

 

Etiketler : veli
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.