ERDEMLİ SPOR KULÜBÜ ORYANTİRİNG TAKIMI BOLUDA YAPILAN TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA TÜRKİYE BİRİNCİSİ

ERDEMLİ SPOR KULÜBÜ ORYANTİRİNG TAKIMI BOLUDA YAPILAN TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA TÜRKİYE BİRİNCİSİ

ERDEMLİ SPOR KULÜBÜ EFSANE BAŞKANI MEHMET MORGÜL “ BU ŞARKI BURDA BİTMEZ, BİZİM SEVDAMIZ VATAN VE BAYRAKTIR

GENÇ SPORCULARIMIZ 11 MAYISTA BURSA İNEGÖL’DE MERSİNİMİZİ VE ERDEMLİMİZİ TÜRKİYE BİRİNCİLERİ ÇIKARARAK EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEKTİR.

Tüm spor dallarında başarı grafiğini yükselten Erdemli Spor Kulübü Oryantiring branşında da Türkiye birinciliğini alarak Mersin’imizi ve Erdemli’mizi en güzel şekilde temsil etmiştir.

Erdemli Spor Kulübünün efsane Başkanı Mehmet MORGÜL ‘ün yapmış olduğu basın açıklamasında “14 yaş altı kategorisinde 11 Kasımda 2017 tarihlerinde Konya Beyşehir’de ve Nevşehirde yapılan grup şampiyonasında birinci olarak Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazandık. 6-7-8 Mayıs 2018 tarihlerinde Bolu’da yapılan Türkiye Oryantiring şampiyonasında takımımız yine destan yazarak birincilik, ikincilik, üçüncülük ve altıncılık derecelerini aldılar.Takımımızda şu anda gelecek vadeden sporcular bulunmaktadır. Önümüzdeki yıllarda milli takıma gidebilecek çok değerli sporcularımız mevcuttur. Biz Erdemli Spor olarak Oryantiringde Mersinde en eski ve en tecrübeli bir ekibiz. Bu anlamda ilimizi ve ilçemizi en iyi şekilde temsil ediyoruz ve etmeye devam edeceğiz” dedi.

Erdemli Spor Kulübünün tecrübeli hocası, antrenör Mehmet GÜZEL ise “ Oryantiring Sporuna gönül verdiklerini, yaklaşık 14 yıldır Erdemli Spor çatısı altında çalıştıklarını ve artık meyvelerini almaya başladıklarını, bu bağlamda kulüp başkanımız Mehmet MORGÜL’e bize sahip çıktığı ve her zaman spora verdiği destekten dolayı teşekkür ederiz” dedi. Mehmet GÜZEL “6-7-8 Mayıs 2018 tarihlerinde Bolu’da yapılan Türkiye Oryantiring şampiyonasında takımımız ilk günde oldukça zorlu bir parkurda yarışmayı tamamlamayı başarmış, 1. Gün yarışmalarında Mehmet Batuhan DEMİR üçüncü 2. Gün Osman Raşit AYDIN isimli sporcumuz rakiplerine 8 dakika gibi bir fark atarak birinci olmuştur. Yine 2.gün yarışlarında Mehmet Batuhan DEMİR ikinci oldu.Uzun parkurda E 50 kategorisinde kulübümüz antrenörü Ahmet YAŞAR ise Türkiye birincisi olarak yine efsanevi bir rekora imza attı. E 14 kategorisinde yarışan sporcumuz Mustafa Emre ESER’ de yarışmayı hatasız tamamlayıp takımımıza puan kazandırmıştır” dedi

Ayrıca Başkan MORGÜL “Tüm branşlarda en yüksek çıtayı yakalayacaklarını , Türkiye birinciliği ve uluslararası arenada Türk Bayrağımızı en yüksek burçlarda dalgalandırmaktır dedi. Para ile saadet ve başarı olmaz diyen tecrübeli başkan ,inaçlı sabırlı, mücadeleci ,özgüvenli, vatan ve bayrak sevgisiyle yetiştirdiğimiz sporcularımız başarı grafiklerini sürekli olarak yükselterek Erdemli’mizi ve Mersin’imizi en güzel şekilde temsil etmektedirler bu başarıda baş rol oynayan değerli hocalarımız Mehmet GÜZEL ve Ahmet YAŞAR’ı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Başkan MORGÜL, sezon boyunca kulübümüze desteklerini esirgemeyen, en başta ilçe Kaymakamımız Sayın Avni KULA, Erdemli Belediye Başkanımız Mükerrem TOLLU, Mersin Büyük Şehir Belediye Başkanımız Sayın Burhanettin KOCAMAZ, Mersin Büyük Şehir Belediyesi Genel sekreter yardımcısı sayın Hasan GUBAROĞLU, Mersin Büyük Şehir Belediye meclis üyesi sayın Serdar ASLAN ve diğer destekçilerimize teşekkür ediyorum dedi.

ERDEMLİ Spor Kulübü Oryantiring Şube Başkanı Kamil YEŞİLYURT ise sporu ve sporcularımız seviyoruz. Hocalarımızı ve sporcularımızı tebrik ediyor, destekliyor ve başarılarının devamını temenni ediyorum dedi.

Erdemli Spor Kulübü başkanımızla yönetim kurulumuzla sporcularımızın her zaman yanındayız, başarılarımızla bizi izlemeye devam edin.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.