Erdemli MYO'da Engelli Rampası

Erdemli MYO'da Engelli Rampası

Erdemli Meslek Yüksekokulu'nda engellilerin hayatını kolaylaştırmak amacıyla yeni düzenlemeler yapıldı

Mersin Üniversitesi (MEÜ) Erdemli Meslek Yüksekokulu (MYO) Müdürü Doç. Dr. İlhan Dağadur, gerçekleştirdikleri düzenlemelerin engelli öğrenci, personel ve veliler ve okula gelen konukların  hayatını kolaylaştıracağını belirtti.

Engellilerin yaşamının evle sınırlı olmadığını ifade eden Dağadur, düzenlemeleri gerçekleştirmekteki amaçlarının  engellilerin önündeki engelleri ortadan kaldırmak olduğunu belirterek, ‘’Engellilerimizin okulumuzda bağımsız olarak hareket edebilmelerini sağlamayı hedefliyoruz. Bunun içinde okulumuzda engellilere yönelik iyileştirme çalışmalarında bulunuyoruz" dedi.

Yapılan düzenlemelere de değinen Dağadur, "Engellilerimizin için engelli parkı düzenledik, okulumuz girişine engelli rampası konuldu. Engelliler için yapılan lavabomuz tamamlandı. Engelli öğrencilerimiz olsun veliler ya da vatandaşlarımız artık okulumuza sorunsuz olarak gelebilecek, bağımsız olarak hareket edebilecek" şeklinde konuştu.

Dağadur, engelilere yönelik çalışmaları ihtiyaç doğrultusunda sürdüreceklerini de kaydetti. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.