ERDEMLİ İTTİFAKININ ADAYI ALPASLAN GÜRGENÇ

ERDEMLİ İTTİFAKININ ADAYI

ALPASLAN GÜRGENÇ

Demokrat Pati Erdemli Belediye Başkan adayı Alpaslan GÜRGENÇ seçim çalışmalarına son hızla devam ediyor.

Gürgenç seçim çalışmaları için gittiği mahallelerde yediden yetmişe herkes tarafından sevinçle karşılanıyor.

Erdemli’nin doğusundan batısına, Güneyinden kuzeyine herkesin gönlünde taht kuran Alpaslan GÜRGENÇ, vatandaşların ilgi odağı olmaya devam ediyor. Her geçen gün daha da büyüyen  Alpaslan GÜRGENÇ taraftarları ‘’seçimin en büyük favorisidir ve Erdemli İttifakının adayıdır’’ dediler.

ERDEMLİ TARİHİNDE BİR İLK

DEMOKRAT PARTİ Erdemli Belediye Başkan Adayı Alpaslan Gürgenç; 1954 yılında kurulan Erdemli tarihinde yine bir ilke imza attı.
GÜRGENÇ; Birinci sıra meclis üyeliğine Erdemli tarihinde ilk defa bir bayanı yazan aday olarak tarihe geçti.
Alpaslan GÜRGENÇ yaptığı açıklamada; "bayanların olduğu yerde, güzellik olur, kalite olur, doğruluk olur, vicdan olur, anne şefkati olur. 1. Sıra adayımız yapılan itirazla liste dışı kalmıştı. Bizde boşalan 1.sıraya bir bayan yazalım diye düşündük. Meclis üyesi olabilecek tüm bayanları topladık. Toplanan bayanlar bizim ortak adayımız Ahu hanımdır dediler. Bizde bayan kardeşlerimizin, ablalarımızın kararına duyduğumuz saygı ve tüm bu güzellikleri hak ettiğini düşündüğümüz Erdemli'li hemşehrilerimize daha kaliteli hizmet edebilmek adına Ahu Çengel KOŞAR hanımefendiyi birinci sıradan meclis üyesi adayı yaptık" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.