ERDEMLİ HALK EĞİTİMİ MERKEZİ FAKILI MAHALLESİNDE İLK DEFA BİLGİSAYAR KURSU AÇTI.

ERDEMLİ HALK EĞİTİMİ MERKEZİ  FAKILI MAHALLESİNDE İLK DEFA BİLGİSAYAR  KURSU  AÇTI.

              Erdemli Halk Eğitim Merkezi ve  ASO  Müdürlüğünün  Fakılı mahallesinde ,    İbrahim AYHAN usta öğreticiliğinde ,  15 kursiyerin  katıldığı  160 saatlik Bilgisayar Kullanma   kursunun belge töreni yapıldı.

         Fakılı  mahallesi Muhtarı İsmail ŞEN yaptığı konuşmasında  ,mahallelerinde ilk defa Halk Eğitimi Merkezi tarafından kurs açıldığı ve bu kursu  başarı ile tamamladıkları için çok mutlu olduğunu , çağımızın bilgi çağı olduğunu  ve bu çağda   bilgisayar öğrenmenin çok önemli ve zaruri olduğundan azalarım ile kursun açılmasını talep ettik. Talebimizi geri çevirmediği için Erdemli Halk Eğitim Merkezi  Müdürü Ömer OKUR 'a   kursu veren hocamıza çok teşekkür ederim dedi.                                                              

       Erdemli Halk Eğitim Merkezi ve ASO  Müdürü Ömer OKUR  ,    Fakılı  mahallemizde Müdürlüğümüzce ilk defa  açtığımız kursumuzun belge törenini yapmanın  mutluluğunu ve  gururunu yaşıyoruz. Kursun açılmasında  en büyük destekçimiz ve aynı zamanda  kursiyerimiz olan  muhtarımıza çok teşekkür ederim. Her yaştan  kursiyerin kurumuza katılması  vatandaşımızın eğitime önem verdiğini ve öğrenmenin yaşının olmadığını  bizlere bir kez daha göstermiş oldu. Halkımızın  ihtiyaçlarına göre eğitim, öğretim,  üretim, istihdam ve pazarlamaya yönelik çalışmalar ile nitelikli iş gücünün yetiştirilmesinde meslekî ve teknik içerikli eğitim çalışmaları yaparak ,  Hayat  boyu öğrenme anlayışıyla bireylerin; bilimsel, girişimci, teknolojik, iktisadi, sosyal, kültürel gelişmelerini ve  zamanlarını en iyi şekilde değerlendirme ve kullanma alışkanlıkları kazandırarak , yeteneklerini geliştirme imkânını sağlayarak her seviyede ve çok sayıda nitelikli insan  yetiştirmek  için kurslar açmaktayız.   Erdemlimizin merkez  ve mahallelerindeki vatandaşlarımızdan gelen taleplere göre herkese hiçbir yaş sınırlaması olmaksızın; mesleki, teknik, sosyal , kültürel  ve okuma yazma kursları açarak bilgi ve beceriler kazanma imkanı sağlıyoruz. Çağımız bilgi çağıdır. "Her zaman, her yerde, herkes için Halk Eğitimi" diyerek öğretmenimiz ve kursiyerlerimizi  tebrik ederim ve   başarılarının devamını dilerim   dedi.  

      Konuşmaların ardından kursiyerler belgelerini,  Erdemli Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ömer OKUR,  Fakılı  mahallesi Muhtarı İsmail ŞEN , Erdemli Anadolu İmam Hatip Lisesi  Müdürü Veysel ERSEN  ,  Müdür Yardımcıları Bilgehan ÇETİNKAYA , Uğur ŞAHİN ve Osman DÜZGÜN ile  Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Serkan ZÜYLİ ile kurs usta öğreticileri İbrahim AYHAN 'ın elinden aldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.