ERDEMLİ DEVLET HASTANESİNDEN 5 YILDIZLI HİZMET

ERDEMLİ DEVLET HASTANESİNDEN 5 YILDIZLI HİZMET

Erdemli Devlet Hastanesi  Başhekimi, Sağlık Personelleri  ve Çalışanları Erdemli'ye en iyi hizmeti vermek için gece gündüz çalışıyor.

Geldiği güden buyana tüm mesaisini Erdemli halkının hizmeti için harcayan Başhekim Erman EKER, Hastane Müdürü Cahit TEZCAN,  Başhekim yardımcıları ve Kadrosuyla birlikte Hastaneyi adeta yeniden tasarlayarak 5 yıldızlı hizmet vermeye başladı.

İlk olarak Acil servisi yenileyen Eker, acilde 2 olan doktor sayısını, 4 çıkarıp uzman doktorlar da acilde gerek duyulduğu an görev almaya başladı.

Eker Basın mensuplarına yaptığı açıklamada ''Biz Erdemli'ye hizmet etmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Mesai arkadaşlarım ellerinden geldiğince imkanlar dahilinde en iyi hizmeti sunuyorlar. Tabiki bazı zamanlarda yığılmalar yaşanıyor ve ister istemez aksaklıklar oluyor, bunları da en asgari şekilde hasarsız atlatmaya çalıyoruz.

Önümüzdeki günlerde hastanemizde çok daha güzel şeyler olacak, hedeflerimiz arasında Katarak ameliyatı,   anjiyo,  gibi daha birçok alanda yenilikler yapacağız.

Yine Hastanemizde Başhekim Yardımız Mesut Yeşilova Burun estetiği yaparak, Erdemli Devlet Hastanesinde çok büyük bir yeniliğe imza atmış durumda.

Hastanemiz Evde Sağlık Himmeti kapsamında eskiden günde 7 hastaya gidilirken, şimdi 50 hastaya gidiliyor  ve arkadaşlarımız fedakarlık yaparak Cumartesi, Pazarda hizmet veriyorlar, Kendilerine teşekkür ediyorum.

Hastanemizde en büyük şikayetlerden birisi olan hijyen ve temizlik konusunda da taviz vermeyerek pırıl pırıl bir ortam sağlıyoruz, yaptığımız iş insana hizmet ve bu konuda da kesinlikle taviz verilemez.  

Benim hasta yakınlarından bir ricam olacak, lütfen ziyaret saatlerine uyalım, çünkü her saat ziyarete gelip gidersek hastanemizde temizlik sıkıntısı o kadar artacak ve hastalarımızın sağlığına zarar verecektir.

Hastanemizde  Anne oteli servisini açarak, Hamile hastalarımızın hamilelikten, emzirmeye kadar olan süreçte yapılması gereken egzersizleri, uyulması gerek kuralları, bu konuda uzman arkadaşlarımız yardımcı olmaktadırlar.

Çocuk servislerimizde hastalarımızın korkularını yenmek adına koridorlarımızı çocuklarımızın sevdiği çizgi kahramanlarla donattık.

Erdemli hepimizin, Erdemli Devlet Hastanesi gerçekten bölgemizin en iyi hastanelerinden birisi konumunda, burada görev yapan tüm personelimiz halkımıza en iyi hizmeti sunmak için çaba sarfediyor. Halkımız hiç çekinmeden burada hekimlerimize güvenebilirler, Allah hiç kimsenin sağlığını bozmasın. Herkese Sağlıklı günler dilerim'' dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.