ERDEMLİ’DE TRAFİK DENETLEMESİ YAPILDI.

ERDEMLİ’DE TRAFİK DENETLEMESİ YAPILDI.

 

İçişleri Bakanlığı'nın 81 il valiliğine gönderdiği genelge kapsamında  "Kurban Bayramı öncesinde Mersin Erdemli’de de trafik denetimi yapıldı. Denetime Erdemli Kaymakamı Avni KULA İlçe Emniyet Müdürü Ahmet ŞAHİNGÖZLÜ ve İlçe Jandarma Komutan V. Teğmen Mustafa AKGÜL’de katıldı.

Araçları durduran ekipler, sürücülere trafik kuralları ile ilgili mesajlar içeren broşürler ile çikolata dağıttı. Araçtaki çocuklara ise ebeveynlerinin trafik kurallarına uymaması durumunda onları uyarmaları için kırmızı düdük ve çeşitli hediyeler verildi.

 Erdemli Kaykamı Avni KULA  durdurulan araçlardaki sürücülerin bayramlarını kutlayarak trafik kurallarına uymaları ve maskelerini çıkarmamaları tavsiyesinde bulundu.

 KULA ''bu kontrollerin sürücülerimizin daha güvenli seyahat etmeleri ve Bayramlarını en iyi şekilde geçirmelerini sağlamak amacıyla yapılmaktadır bu kontroller bayram süresince devam edecek'' dedi.

Denetim yaklaşık 150 kişilik bir ekiple gerçekleştirildi.

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.