ERDEMLİ'DE MOTO GALERİ AÇILDI

ERDEMLİ'DE MOTO GALERİ AÇILDI

Erdemli'nin tanınmış işadamlarından Ak Parti Kurucu İlçe Başknaı Ferudun Özkan'ın oğlu genç iş adamı Furkan Özkan, Erdemli'ye kazandırdığı 'Moto Galeri'de,  Erdemlili motosiklet tutkunlarını güncel ve modern teknolojik donanıma sahip motosikletlerle buluşturacaklarını söyledi.

Gelişen Erdemli'de yeni mağazalar gün geçtikçe artarken, motosiklet tutkunlarına hitap edecek yeni iş yerleri konusunda bir hamle de genç iş adamı Furkan Özkan'dan geldi. Özkan, motosiklet tutkunlarının beklentilerine cevap verecek motosiklet mağazasının açılışını yaptı. Açılışa Erdemli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Orhan Sarı, siyasetçi iş adamı Halit Çortul, Ali Çortul başta olmak üzere bir çok iş insanı açılışta Özkan ailesini yalnız bırakmadı.

Açılışı takip eden basın mensuplarıyla sohbet eden Furkan Özkan, Motosiklet kullanıcılarının taleplerini ve beklentilerini yakından takip edeceklerini belirtti.

Özkan, Erdemli'de motosiklet kullanımının yüksek olduğunu bununla birlikte müşterilerin ihtiyaca cevap verecek ürünler aradığına dikkat çekerek, "Öncelikle şunu söylemek isterim ki ürün ve hizmet kalitesinden asla ödün vermeyeceğiz. Güncel, modern ve son teknolojik özelliklere sahip motosikletlerimizi motosiklet tutkunlarıyla, müşterilerimizle buluşturacağız. Burada "Üretimde Kalite, Yönetimde Kalite” prensibine sımsıkı bağlı Kuba Motor bünyesi altında faaliyetlerimizi gerçekleştireceğiz.

Kuba Motor'un motosiklet kullanıcılarının taleplerini ve beklentilerini yakından takip ettiği herkesçe biliniyor. 100 yılı aşkın bir süredir faalyet gösteren bir İtalyan devi markası  Benelli ürünlerimize burada değinmeden geçemeyeceğim. Tüm detylar için motosiklet tutkunlarını mağazamıza bekliyoruz" diye konuştu.

Özkan, satış ve servisin dışında mağazalarının eğitim konusunda da çeşitli aktiviteler gerçekleştireceğini de kaydetti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.