ERDEMLİ BELEDİYESPOR'UN HEDEFİ 3. LİG

ERDEMLİ BELEDİYESPOR'UN HEDEFİ 3. LİG

 

Erdemli Belediye Spor Kulübü Başkanı Hasan Mercan, ASKF Mersin Başkanı Mithat Ertaş, federasyon yönetimi ve gazetecilerle bir araya geldi. Mersin ASKF Başkanı Mithat Ertaş, 2014-2015 yılının Süper Amatör Lig play-off gruplarında şampiyonluk yaşayan Erdemli Belediyespor'u tebrik ederek yeni sezonda başarı diledi.  Ertaş, kulüp yöneticilerinin fedakârlıkları ile amatör sporun ayakta kaldığına dikkat çekti. Toplantıda Erdemli Belediye Spor Kulübü'ne şampiyonluk kupası da verildi.

 

Mersin Amatör Spor Klüpleri Federasyonu Başkanı (ASKF) Mithat Ertaş ve yönetim kurulu, Erdemli Belediye Spor Kulübü Başkanı Hasan Mercan, Ercan Balık Restaurant' ta düzenlenen yemekli toplantıda bir araya geldi.

Toplantıda; Erdemli Belediyespor'a şampiyonluk kupası da verildi.

Amatör spor kulüplerinin sıkıntılarını dillendiren Erdemli Belediye Spor Kulübü Başkanı Hasan Mercan, burada yaptığı konuşmasında; Erdemli Belediyespor Futbol takımının 2014-2015 sezonunda şampiyon olduğunu, diğer branşlarda da şampiyonluklar yaşayacaklarını söyleyerek hedeflerinin Türkiye üçüncü ligi olduğunu söyledi.

 

Toplantının açılış konuşmasında; ASKF Başkanı Mithat Ertaş, 2014-2015 yılının Süper Amatör Lig play-off gruplarında şampiyonluk yaşayan Erdemli Belediyespor'u tebrik ederek yeni sezonda başarı diledi. Ertaş,  kulüp yöneticilerinin fedakârlıkları ile amatör sporun ayakta kaldığına dikkat çekti.

Yöneticilerin kendilerinden bir şeyler vererek amatör spora hizmet ettiklerini söyleyen Ertaş; "Geride bıraktığımız 2014-15 futbol sezonunda Erdemli Belediyespor 35 futbol maçı oynadı. Bu karşılaşmaların gerçekleşmesinde hakeminden, sağlıkçısına, emniyetine, antrenör ve kulüp yöneticilerimizin çok ciddi katkıları olmakta. İçimizde amatör futbol sevgisi olmasa bunların gerçekleşmesi zor. ASKF olarak kulüp yöneticilerimize bir kez daha teşekkür ediyoruz ve Erdemli Belediye Spor Futbol takımını şampiyonluğundan dolayı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz" dedi.

  

MERCAN: GENÇLİK İÇİN KULÜPLERE SAHİP ÇIKILMALI

Erdemli Belediyespor Kulübü Başkanı Hasan Mercan, amatör spor kulüplerinin önemine değinerek: "Gençlerin önünü açmak, onları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve yeteneklerin harcanmaması noktasında amatör spor kulüpleri önemli bir eşiğe sahip. Gençliğin harcanmaması için amatör spor kulüplerine destek çıkılması gerektiğini düşünüyorum. Bu sorunların da ASKF ile birlikte çeşitli projelerle aşabileceğimize inanıyorum'' dedi.

 

Erdemli Belediyespor'un yükselişinin BAL Ligi gruplarında da devam edeceğini anlatan Başkan Mercan, ''Çok şükür şampiyonluğu kazandık. Devamında Bölgesel Amatör Ligi'nde de gücümüzü göstermek istiyoruz. Hedefimiz 3.Lig. Erdemli Belediyesi çok büyük kurum. Bu kuruma layık olmayı sürdüreceğiz. Nice şampiyonluklara'' dedi.

 

Kulüplerin maddi manevi sorunlarına yönelik projeleri gerçekleştirilebileceğine de vurgu yapan Başkan Mercan, ekip olarak tek amaçlarının Erdemli Belediyespor'un başarısı olduğunu vurguladı. Erdemli Belediyespor'da iyi ve güzel işler yapmaya gayret ettiklerini aktaran Mercan, ''Erdemli olarak inanmıştık. Erdemli Belediyespor kimliğine, adına, mazisine ve büyüklüğüne yakışır bir şekilde mücadele etmiştir. Ligi şampiyonlukla taçlandırmak istiyorduk. Bunu da başardık. Mutluyuz gururluyuz. Şampiyonluk tüm kentimize hayırlı olsun.'' dedi.

 

Başkan Mercan, yaptığı açıklamada; ''şampiyonluk yolunda kulüplerine destek olan Erdemli Belediye başkanımız Mükerrem Tollu'ya, Yönetim Kuruluna ve taraftarlarımıza en büyük destekçim olan değerli dostum Abdullah Kurt'a sonsuz teşekkür ediyorum.'' ifadelerine yer verdi.

 

 

Etiketler : veli
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.