ERDEMLİ BELEDİYESİNDEN DEV AÇILIŞ

ERDEMLİ BELEDİYESİNDEN DEV AÇILIŞ

Erdemli Belediyesi 2014 yılı sonrasında yaptığı hizmetlerin toplu açılış ve bundan sonraki süreçte yapacağı hizmetlerin temel atma törenini gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Açılış programında ünlü sanatçılar Atilla Yılmaz ve Muazzez Ersoy'un ücretsiz halk konseri vereceği belirtildi.

Erdemli Belediyesi, bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerin açılış törenini ve bundan sonra hayata geçireceği projelerin temel atma törenini dev bir etkinlikle yapacağını duyurdu. 30 Ekim 2016 Pazar günü, saat 14.00'da gerçekleşecek olan programda ünlü sanatçılar Atilla Yılmaz ve Muazzez Ersoy'un da sahne alacağı belirtildi. Erdemli Sahil Bandı, Dr. Devlet Bahçeli Meydanında gerçekleşecek olan etkinliğe katılımın yoğun olması bekleniyor.

Konuyla ilgili olarak bilgiler veren Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, 2014 seçimlerinden bu yana yaptıkları birçok yeni hizmet olduğunu, bunların toplu açılış törenini gerçekleştireceklerini ifade etti. Bugüne kadar vatandaşlara armağan ettikleri 31 yeni tesisin açılışını hep birlikte gerçekleştireceklerini kaydeden Tollu, "seçimlerden önce söz verdiğimizden çok daha fazla hatta söz vermediklerimizden daha fazla hizmeti Erdemli'ye kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 31 yeni hizmeti sadece 2.5 yılda yaptık. Bu hizmetlerin içinde yaptığımız, asfalt, parke, temizlik gibi rutin işleri de saymıyoruz. Bu hizmetleri biz Allah rızası için yapıyor, kentimizin daha güzel olması, vatandaşlarımız daha mutlu olsunlar, yaşadıkları yerle gurur duysunlar diye yapıyoruz. Bölgenin hatta kendi emsalleri içerisinde Türkiye'nin en çok hizmet üreten belediyesiyiz. Bu ayrı bir gurur kaynağı bizim için. Hizmetlerimiz durmadan, yağmur gibi devam edecektir" dedi.

Önümüzdeki kalan 2.5 yılda ise hayata geçirecekleri hizmetlerle de ilgili bilgiler veren Tollu, önümüzdeki süreçte en az 16 yeni projeyi kente ve vatandaşlara armağan edeceklerini müjdeledi. Bu Pazar günü gerçekleştirecekleri etkinlikte bu projelerin de temel atma töreninin de yapılacağını ifade eden Tollu, "her şey Erdemli için" diyerek tüm vatandaşları etkinliklere davet etti.

Belediyeden yapılan açıklamalarda ise açılışı yapılacak olan 31 yeni hizmet ve temeli atılacak olan 16 projenin isimleri belirtildi. Törende şu hizmet ve projeler yer alacak:

AÇILIŞ YAPILACAK OLAN HİZMETLER:

Dr. Devlet Bahçeli Meydanı, Erdemli Belediyesi Kültür Merkezi, Erdemli Belediyesi Kapalı Pazaryeri, Erdemli Belediyesi Yörük Müzesi, Erdemli Belediyesi futbol sahası, Kızkalesi Mahallesi çok amaçlı sosyal tesis (Açık-kapalı düğün alanı-pazaryeri-otopark), Arpaçbahşiş Mahallesi Düğün Salonu, Ayaş Mahallesi Düğün Salonu, Çeşmeli Mahallesi Düğün Salonu, Erdemli Sahil Kır Düğün Alanı, Ayaş Mahallesi Kır Düğün Alanı, Güneyli Mahallesi Kır Düğün Alanı, Yeniyurt Mahallesi Kır Düğü Alanı, 50 yeni peyzaj, oyun ve spor parkları (belediyemize bağlanan tüm belde ve köylerimizde), Erdemli Çocuk Sokağı, Tömük Mahalle Meydanı, Sarıyer Mahalle Meydanı, Kayacı Mahalle Meydanı, Yeniyurt Mahalle Meydanı, İlemin Mahalle Meydanı, Çerçili Mahallesi futbol sahası, Harfilli Mahallesi futbol sahası, Koramşalı Mahallesi futbol sahası, Karayakup Mahallesi futbol sahası, Kumkuyu Mahallesi, futbol sahası, Veyselli Mahallesi futbol sahası, Kızılen Mahallesi basketbol sahası, Küstülü Mahallesi basketbol sahası, Tapureli Mahallesi basketbol sahası, Yeniyurt Mahallesi basketbol sahası, Erdemli Belediyesi Sosyal Market-Yardımevi

TEMEL ATILACAK OLAN HİZMETLER:

Erdemli Belediyesi Otel Projesi, Erdemli Belediyesi Aqua park Projesi, Erdemli Belediyesi Uzay Gözlem Evi, Erdemli Belediyesi Kreş Projesi, Arpaçbahşiş Mahallesi çok amaçlı sosyal tesis (Düğün Salonu-Kapalı Pazaryeri-otopark), Ayaş Mahallesi çok amaçlı sosyal tesis (Düğün Salonu-Kapalı Pazaryeri-otopark), Çeşmeli Mahallesi çok amaçlı sosyal tesis (Düğün Salonu-Kapalı Pazaryeri-otopark), Kızkalesi Mahallesi çok amaçlı sosyal tesis (Düğün Salonu-Kapalı Pazaryeri-otopark), Tömük Mahallesi çok amaçlı sosyal tesis (Düğün Salonu-Kapalı Pazaryeri-otopark), Kocahasanlı Mahallesi çok amaçlı sosyal tesis (Düğün Salonu-Kapalı Pazaryeri-otopark), Kargıpınarı Mahallesi çok amaçlı tesis (Düğün Salonu-Kapalı Pazaryeri-otopark), Limonlu Mahallesi çok amaçlı tesis (Düğün Salonu-Kapalı Pazaryeri-otopark), Esenpınar Mahallesi çok amaçlı tesis (Düğün Salonu-Kapalı Pazaryeri-otopark), Kumkuyu Mahallesi çok amaçlı tesis (Düğün Salonu-Kapalı Pazaryeri-otopark), Liman şehitlik anıtı projesi, Yağda Mahallesi futbol sahası

Etiketler : veli
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.