ERDEMLİ BELEDİYESİ'NDEN SEVGİLİLER GÜNÜNDE ANLAMLI PROGRAM

ERDEMLİ BELEDİYESİ'NDEN SEVGİLİLER GÜNÜNDE ANLAMLI PROGRAM

Erdemli Belediyesi 14 Şubat 2016 akşamında Belediye Kültür Merkezinde En Sevgiliye (S.A.V) adlı muhteşem bir program düzenledi. Dünya Kuran okuma birincileri hafızların muhteşem bir Kuran ziyafeti sunduğu programa Erdemli'liler yoğun ilgi gösterdi.

Erdemli Belediyesi 14 Şubat Sevgililer gününde farklı bir programa imza atarak ezberleri bozdu. Dünya Kuran Okuma birincileri Hafızlar Ali Tel, İrfan Keskin, Yaşar Çuhadar ve Mehmet Erarabacı tarafından okunan Kuran-ı Kerim, Ezan-ı Şerif ve kasidelerden oluşan bir şölen yaşandı. Programda, En Sevgiliye ismiyle Peygamber efendimiz Hz. Muhammet (Sav) olan sevgi vurgulandı. Erdemli Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleştirilen programda salon doldu taştı.

MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLER YOZLAŞTIRILIYOR

Erdemli Belediyesi Kültür Merkezinde Erdemli Belediyesi tarafından organize edilen En Sevgili (S.A.V) adlı programın açılış konuşmasını yapan Erdemli Belediyesi Başkan Yardımcısı Niyazi Yıldız, "sevgililer sevgilisi Hz. Peygamberimize olan muhabbetten yola çıkarak hazırlamış olduğumuz programa katılımlarınızdan dolayı Başkanımız adına hepinize teşekkürlerimizi sunuyorum" dedi. Yıldız konuşmasında batının dikte ettiği 14 Şubat gibi uyduruk günlerin arkasında manevi ve milli şuurun yozlaşması gibi gizli bir tehlikenin yattığını belirtti. Erdemli Belediyesi olarak bu değerlere sahip çıkma adına bu tür programları düzenlediklerini beyan eden Yıldız, herkesin milli ve manevi bilinçle hareket etmesi gerektiğini söyleyerek sözlerini sonlandırdı.

BELEDİYECİLİK HER ALANDA HİZMETTİR

Başkan Yardımcısı Niyazi Yıldız'dan sonra söz alan MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek de, "Erdemli'ye bu güzel kültür merkezini kazandıran Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum" diyerek sözlerine başladı. Belediyelerin görevinin sadece yol yapmak, park yapmak olmadığını dile getiren Baki Şimşek, bu hizmetlerin yanı sıra milli ve manevi değerleri aşılamanın da belediyelerin en önemli görevleri arasında olduğunu söyledi. Bu güzel programda bu vatan için seve seve canını veren şehitler için de dua edilmesini isteyen Baki Şimşek, sözlerini programda emeği geçenlere teşekkür ederek noktaladı.

Programa katılan hafızlar muhteşem Kur-an-ı Kerim tilavetiyle dinleyenleri mest etti. Programda ayrıca Ezan ve kasideler de okundu. Şehir dışında olduğu için programa katılamayan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ise tüm konuklara selam gönderdi. Programın son bölümünde MHP İlçe Başkanı Bekir Özsu, Belediye Başkan Yardımcısı Niyazi Yıldız ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Kamil Boran hafızlara birer çiçek takdim etti. Program sonunda vatandaşlar böylesine muhteşem bir organizasyon için Belediye Başkanı Mükerrem Tollu'ya teşekkür dileklerinde bulundular.

Etiketler : veli
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.