ERDEMLİ BELEDİYESİ REGAİP KANDİLİ ÖZEL PROGRAMI YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

ERDEMLİ BELEDİYESİ REGAİP KANDİLİ ÖZEL PROGRAMI YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Erdemli Belediyesince organize edilen ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilen Regaip Kandili Kutlama programı vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. Tüm vatandaşların Mübarek Regaip Kandilini kutlayan ve gösterilen yoğun ilgiden dolayı vatandaşlara teşekkürlerini sunan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, üç aylar ve içerisinde bulunan mübarek kandillerin zor günler yaşayan memleketimize huzur getirmesini diledi.

 

Kültür Merkezini hınca hınç dolduran vatandaşların salona sığmadı. Dünya Kuran okuma birincisi Hafız Yaşar Çuhadar'ın okuduğu Kuran tilaveti, İlahiyatçı yazar Ömer Döngeloğlu sohbeti ve İlahi sanatçısı Emrah Güneş'in verdiği ilahi konserinden oluşan program, Mardin Nusaybin'de program günü şehit olan asker polisler için saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

Programda söz alan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, "bu müstesna günü idrak etmenin huzuru, gururu ve mutluluğunu birlikte yaşıyoruz" dedi. Bu Mübarek kandillerin insanoğlu için bulunmaz bir nimet olduğunu hatırlatan Başkan Tollu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Malumunuz üzere ülkemiz zor günlerden geçiyor. Bizi biz yapan değerleri insanlarımızın gönlüne nakşetmemiz gerekiyor. Biz bunu Allah'ın izniyle Erdemli'de başaracağız. İnsanların birlik ve dirlik içerisinde nasıl yaşadığını ve bunu bir hayat tarzı haline nasıl dönüştürdüğünü cümle aleme göstereceğiz. Çünkü Erdemli asil insanların yaşadığı bir şehirdir. Şükürler olsun ki bizim aramızda ayrı gayrı yok. Bizim aramızda birlik var, dirlik var, kardeşlik var ve birbirimize olan sevgi, saygı, kardeşlik var. Çünkü bizim içimizde vatan haini yok, bizim içimizde din düşmanı yok, bizim içimizde devlet düşmanı yok, bizim içimizde bayrak düşmanı yok. Biz biriz, beraberiz ve bu aziz milletin kıyamete kadar bir ve beraber yaşaması için tüm gayretimizi sarf edeceğiz."

Programda vatandaşlar, yapılan Kur-anı Kerim Tilaveti ve okunan ilahilerle huzur dolu anlar yaşadı. Peygamber Efendimizin mübarek hayatından hatıraları nakleden Ömer Döngeloğlu'nu dinleyen vatandaşlar gözyaşlarını tutamadı. Programda ilahi sanatçısı Ahmet Kemal Bacak da naat okudu.

Regaip Kandili Kutlama Programı Belediye Başkanı Mükerrem Tollu'nun, ve MHP Erdemli İlçe Başkanı Bekir Özsu'nun programda yer alan konuklara İstiklal Marşı biblosu armağan etmesi ve vatandaşların kandillerini tebrik ederek onlara gül dağıtmasıyla son buldu.

 

Etiketler : veli
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.