ERDEMLİ BELEDİYESİ’NDEN AŞIRI YAĞIŞLARA KARŞI TEDBİR

Erdemli Belediyesi, meteorolojiden yapılan uyarılara karşı hazırlıklarını tamamladı. Bölgede beklenen şiddetli yağış ve fırtına uyarısına karşı önlemlerini arttıran Belediye, sahil bandında yaşanan deniz taşkınları için gece boyu çalışma yürüttü. Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, yaptığı açıklamada tüm ekiplerin 7/24 teyakkuz halinde olduğunu ve vatandaşların mağduriyetini engellemek adına hazır beklediklerini ifade etti.

Gece boyunca ilçenin birçok yerinde eş zamanlı olarak çalışma yürüten Belediye, olası taşkın riskine karşı müdahalelere hazır bir şekilde bekledi. Özellikle sahil bandında meydana gelen deniz taşkını sebebiyle yolların kapanmasını engelleyen Belediye, iş makinaları ile gece boyu vatandaşa hizmet verdi.

Erdemli’nin her noktasında vatandaşın huzur ve güveni için çalıştıklarını bildiren Belediye, gerekirse tüm kış boyunca nöbette bekleyeceklerini ifade etti. Yaşanan deniz taşkınlarına anında müdahale ederek olası bir facianın önüne geçen Erdemli Belediyesi, trafiğin aksamaması için de büyük çaba sarf etti.

Çalışmaların aralıksız devam edeceğini bildiren, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, gece boyu teyakkuz halinde bulunan çalışma arkadaşlarına teşekkür ederek, vatandaşların mağdur olmaması için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.