ERDEMLİ BELEDİYESİ ATIL DURUMDAKİ TESİSLERİ YENİDEN AYAĞA KALDIRIYOR

ERDEMLİ BELEDİYESİ ATIL DURUMDAKİ TESİSLERİ YENİDEN AYAĞA KALDIRIYOR

Erdemli Belediyesi'nden yapılan açıklamada, Erdemli'ye daha çok hizmet üretmek adına atıl durumda bulunan Kumkuyu parke ve filler şantiyesinin yeniden çalışmaya başladığı bildirildi. Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Erdemli'ye daha fazla hizmet edebilme çalışmaları çerçevesinde bu parke ve filler şantiyesini açmanın haklı gururunu yaşadıklarını söyledi. Tollu, bu şantiyeyle Erdemli'de daha kaliteli hizmetler üretileceğini müjdelerken, her yere her hizmeti götürme konusunda daha güçlü olduklarının altını çizdi.

Erdemli Belediyesi Kumkuyu parke ve filler şantiyesiyle tesislerine bir yenisini daha kazandırdı. Belediyeden yapılan açıklamada bu şantiyede günde 300 metre kare parke ve 500 ton filler üretimi yapılıyor. Belediyenin mevcut taş kırma tesislerinde üretilen malzemeler ile hammadde ihtiyacını karşıladığını belirten Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, yaptığı açıklamada köy ve beldelerin Erdemli'ye bağlanması ile hizmet alanının genişlediğini ve daha fazla malzemeye ihtiyaç duyacaklarını dile getirdi. Bunun için dışa bağımlı olmaktansa; Erdemli'nin geleceğine de yatırım yapmak için atıl durumdaki Kumkuyu parke ve filler şantiyesini üretime açtıklarını kaydeden Tollu, "kendi malzememizi kendi tesislerimizde üretmenin daha ekonomik olduğunun bilincindeyiz. Bu bilinçle hareket etmenin faydasını gördük, dolayısıyla bu gelecekte de böyle olacak. Allah nasip ederse, Erdemli'miz, Akdenizin parlayan yıldızı olacak" dedi.

Yeni Büyükşehir yasası ile birlikte hizmet alanlarının genişlediğine dikkat çeken Tollu, belediye olarak şimdiye kadar yaptıkları yatırımlar neticesinde her yere hizmet götürebilecek kapasitede olduklarını beyan etti. Hem araç gereç, hem tesis hem de anlayış olarak her yere hizmet götürecek güçlerinin olduğunu söyleyen Tollu, "atıl durumdan kurtardığımız bu yeni şantiyemiz Erdemlimize hayırlı uğurlu olsun" diyerek sözlerini noktaladı.

Belediyeden yapılan açıklamada daha önce işler durumda olan Kumkuyu parke ve filler üretim tesisinin 2012 yılından bu yana atıl durumda olduğu, şimdi yeniden canlandırılan bu tesisisin, belediyenin ihtiyaçlarını karşılamakla birlikte dış satış yapabilecek kapasitede olduğu da vurgulandı.

 

Etiketler : veli
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.